Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Vinnai Balázs

2017. május 18. 10:45:08Vállalatok
600 milliós befektetést kap a Codecool programozóiskola
600 milliós befektetést kap a Codecool programozóiskolaKétmillió eurós befektetést biztosít a PortfoLion Regionális Magántőke Alap a Codecool Kft. részére. A bevont tőke révén az oktatási szolgáltatások piacának legígéretesebb szegmensében folytathatja nemzetközi terjeszkedését a 2015-ben indult magyar programozóiskola.
.
2013. augusztus 16. 10:49:59
Magyar fejlesztéssel már e-mail címre utalhatunk pénzt
A PayPal és az IND Group közös fejlesztésének köszönhetően egyszerre mutatkozik be több piacon az a merőben új, innovatív szolgáltatás, amellyel e-mail cím alapján nyílik lehetőség az átutalásra. A fejlesztésnek köszönhetően barátok, rokonok vagy akár vállalkozások válnak képessé arra, hogy a fogadó bankszámlaszámának ismerete nélkül elindítsanak egy tranzakciót.
.
2009. május 19. 15:34:58Vállalatok
Hazai bankot támadtak az adathalászok - kik vannak veszélyben?
Hazai bankot támadtak az adathalászok - kik vannak veszélyben?Ahogy a technika fejlődik, úgy halad előre az elektronikus bűnözés is. Utóbbi manapság már olyan méreteket ölt, hogy lassan meg sem üti az ingerküszöbünket a látszólag a saját bankunktól érkező e-mail, melyben jelszavunk iránt érdeklődnek. Legalábbis egy bizonyos IQ felett ez nem okozhat gondot, a bűnözők azonban sajnos az ez alatt állókra hajtanak - mint ahogy azt az MKB-t napokban ért támadás is bizonyítja. Mfor.hu háttér.
.
2009. május 11. 08:44:57Vállalatok
Lassan lejár a sárga csekkek és a kockás füzetek ideje
Lassan lejár a sárga csekkek és a kockás füzetek idejeVinnai Balázs, az IND Group ügyvezetője egyetemista korában állt össze barátaival, hogy megalapítsák a ma már közel 200 fővel működő, nemzetközi vállalatot. Míg pártfogóik a dot.com válságban bedőltek, ők nemzetközi céggé nőtték ki magukat, mely fejlődést számos díjjal ismerte el a szakma. Miként épített ki a cég üzleti kapcsolatokat Iránban, milyen kihívást tartogat számukra a mostani válság, és hogyan néz ki a jövő banki ügyfele? Erről is kérdezte az mfor.hu az ügyvezető igazgatót.
.