Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Essősy Zsombor

2010. augusztus 4. 08:09:59Vállalatok
"Sok mindent meg tud mozgatni" – 6000 milliárd belökhetné a gazdaságot
"Sok mindent meg tud mozgatni" – 6000 milliárd belökhetné a gazdaságotHa a meglévő már lekötött és még le nem kötött uniós forrásokat kifizetik, akkor a következő három évben 6000 milliárd forint áramolhat a magyar gazdaságba - mondta el az mfor.hu kérdésére Essősy Zsombor, a Magyar Pályázatkészítő Iroda (MAPI) vezérigazgatója. A szakember szerint ezzel a pénzzel már sok dolgot meg lehetne mozgatni a gazdaságban, fontos azonban, hogy kijelöljük a prioritásokat. Mfor.hu-háttér.
.
2009. május 15. 08:39:14Vállalatok
Népszerűbbek a könnyített feltételű GOP-pályázatok
Az idén meghirdetett GOP-pályázatok - és főleg a könnyített pályázati feltételek - alaposan megmozgatták a vállalkozásokat. A korábbi félelmekre rácáfolva nem csak a könnyű pénz reményében pályáztak a vállalkozások, ugyanis számos olyan pályázatot láttunk, ahol olyan beruházásokhoz kértek támogatást, amelyek a tevékenységi körük bővítését, a több lábon állást vagy pedig a még hatékonyabb, takarékosabb működést, a válság elmúltával az újabb piacok meghódítására való felkészülést célozta - mondta a Napi érdeklődésére Essősy Zsombor, a Magyar Pályázatkészítő Iroda Zrt. vezérigazgatója.
.
2008. január 4. 12:39:00Vállalatok
"Mindent kipróbáltam, ami szembejött"
"Mindent kipróbáltam, ami szembejött"Essősy Zsombort egy éve választotta meg a Menedzserek Országos Szövetsége az "Év Fiatal Menedzserének". 34 éves, túl van jó néhány szakmán, cégalapításon és egy infarktuson. Jelenleg a Magyar Pályázatkészítő Iroda (MAPI) tulajdonosa, ügyvezetője. Az mfor.hu annak apropóján beszélgetett ismét a szakemberrel, hogy lapunk már keresi 2007 legjobb főnökét.
hirdetés
hirdetés
.