Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Vityi Péter

2007. április 11. 06:31:00Vállalatok
Feljebb lépett a magyar Microsoft-vezér
Feljebb lépett a magyar Microsoft-vezérA Microsoft közép-kelet-európai régiójának nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójává nevezték ki Vityi Pétert, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatóját, budapesti székhellyel - közölte a cég.
.
2005. december 6. 17:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Budafoki, Vityi, Fazekas
Heti Hármas: Budafoki, Vityi, FazekasHetente megjelenő sorozatunkban ez alkalommal a Cisco Systems és a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatóját kérdeztük meg három aktuális kérdésről: a növekvő minimálbérekről, a céges adományokról és az év végi vállalati működésről. Harmadik megszólalónk válaszai lapzártánkig nem érkeztek meg.
.
2005. október 4. 14:01:00Makró | Vállalatok
Heti hármas: Patai, Simor és Vityi
Heti hármas: Patai, Simor és VityiA hazai vállalatok első számú vezetőit megszólaltató sorozat részeként az Allianz Hungária Biztosító Rt., a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Rt. és a Microsoft Magyarország menedzsere válaszolt az mfor.hu kérdéseire. A hét három aktuális témája: az euró 2010-es bevezetése, az államháztartási hiány és a Sulinethez hasonló, közpénzekből fizetett programok.
.
2005. január 1. 23:47:00
Vityi Péter
.
2003. március 7. 11:58:24Vállalatok
Vityi Péter, az év informatikai menedzsere
Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója kapta a Gyurós Tibor Díj - Az év informatikai menedzsere kitüntető címet.
hirdetés
hirdetés
.