Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Várszegi Gábor

2009. október 28. 15:01:59Vállalatok
130 milliárdot bukott, de továbbra is Demján a leggazdagabb magyar
Továbbra is Demján Sándor a leggazdagabb magyar üzletember a Népszabadság szerdán közzétett top 150-es listája szerint. A TriGránit vezére mellett – tavalyhoz hasonlóan - Csányi Sándor, az OTP első embere és Bige László Tibor, a Bige Holding főnöke fért fel a dobogóra.
.
2009. október 24. 13:31:59Vállalatok
Sorsdöntő napok előtt – túl sokat kért Várszegi az Ajka Kristályért
Sorsdöntő napok előtt – túl sokat kért Várszegi az Ajka KristályértMásfél milliárd forintért adta volna el Várszegi Gábor, a Fotex Nyrt. vezérigazgatója a csoport tulajdonában álló Ajka Kristály többségi tulajdonrészét a helyi önkormányzatnak, amely azonban sokallotta a vételárat, így elállt az üzlettől. A csődvédelem alatt álló, de az elmúlt hónapokban már komoly megrendeléseket kapó üveggyár sorsa valószínűleg a hétfőn tartandó hitelezői közgyűlésen dől el.
.
2009. június 8. 08:32:34Vállalatok
Stafétaváltás: Várszegiéknek, Futóéknak sikerült, Székelyéknek nem
Egyre több magyar cégvezető és -tulajdonos vonja be vállalkozása irányításába gyermekét vagy más családtagját, sőt, egyesek visszavonulva, teljes egészében átadták már az irányítást. A generációváltás érthető, hiszen a rendszerváltás óta eltelt két évtized még a legedzettebb főnököket is megviselte. Az elfáradt alapítók helyét többnyire magasan kvalifikált, külföldi egyetemen végzett gyermekek veszik át, írja a Napi Gazdaság.
hirdetés
hirdetés
.