Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Heinczinger István

2011. május 5. 08:01:59Vállalatok
Heinczinger: a társaság konszolidációját tűzte ki a MÁV vezetése
A MÁV Zrt. menedzsmentje három stratégiai pillért határozott meg munkája során: a szervezeti átalakítást, a társasági konszolidációját és a modernizációt - hangsúlyozta Heinczinger István, az Országgyűlés MÁV gazdasági tevékenységét vizsgáló bizottsága ülésén szerdán.
.
2009. október 15. 16:41:52Vállalatok
Kritikus a MÁV helyzete a kormánybiztos szerint
A korábbinál operatívabb vezetést várnak el a MÁV-tól, ezért szűnik meg a kettős vezetés és kerültek új tagok az igazgatóságba - válaszolta Antali Károly az MTI kérdésre csütörtökön. A kormánybiztos a MÁV csoport helyzete kapcsán azt mondta, nem nevezi válságosnak, de kritikusnak igen.
.
2009. október 8. 06:26:35Vállalatok
Egy hónapja nem jött be: ismét a MÁV-vezér távozásáról ír a Népszava
Bár a Népszava szeptember 10-i azon értesülése, mely szerint az aznapi igazgatósági ülésen menesztik a vasúttársaság operatív irányításáért 2006 vége óta felelős Heinczinger Istvánt, nem vált valóra, most ismét arról ír a napilap, hogy hamarosan távozhat a vezérigazgató.
.
2009. október 2. 23:06:57Vállalatok
MÁV vezér: tudnék saját lemondásomról
A közlekedési miniszter tiszte, hogy posztjáról döntsön, ám egyelőre a MÁV vezérigazgatója, Heinczinger István nem kíván lemondani.
.
2009. szeptember 10. 07:41:59Vállalatok
Menesztik a MÁV vezérét?
A MÁV Zrt. mai igazgatósági ülésén jelentik be a vállalatcsoport élén bekövetkező személyi változásokat - írja csütörtöki számában a Népszava.
.
2009. július 10. 14:06:03Vállalatok
Hónig: A vasút újra a fejlődés szimbóluma lehet
A hosszú távú finanszírozás feltételeinek megteremtésével, egy hatékonyan működő vállalattal a vasút újra a haladás, a fejlődés szimbóluma lehet Magyarországon - mondta Hónig Péter közlekedési hírközlési és energiaügyi miniszter pénteken Budapesten, a Vasutasnap alkalmából tartott tisztavató ünnepségen.
.
2009. július 6. 09:16:55Vállalatok
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségek
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségekMúlt héten tíz éven belül az ötödik vezért nevezte ki a MÁV élére a közlekedési miniszter. A vezetők általában a politikai erőviszonyok változásával párhuzamosan váltották egymást a vasúttársaság élén - egytől egyig hangzatos reformtervekkel vágtak neki munkájuknak, ennek ellenére a cég masszívan veszteséges maradt. A most Andrási Miklós és Heinczinger István által megvalósítandó közös vezérlésre már volt példa 2005-ben – akkor a Gaál Gyula-Mándoki Zoltán páros alig nyolc hónapot húzott ki együtt. Mfor.hu háttér.
.
2009. július 1. 03:01:55Vállalatok
A Fidesz alapító tagja kerülhet a MÁV élére
Ugyan Hónig Péter közlekedési miniszter csak szerdán jelenti be a MÁV átalakításával kapcsolatos tervek – vélhetően első – lépéseit, az új elnök-vezérigazgató személye már kiszivárgott.
hirdetés
hirdetés
.