Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kornai Gábor

2009. június 11. 09:16:31Vállalatok
Kornai lett az Év Informatikai Cégvezetője
Tizenkettedik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított Gyurós Tibor díjat. 2009-ben az Év Informatikai Cégvezetője Dr. Kornai Gábor, az AAM Vezetési Informatikai Tanácsadó Zrt. elnöke, az Év Fiatal Informatikai Vállalkozója pedig Kiss Sándor, a Sense/Net Kft. ügyvezető igazgatója lett. A díjakat Keresztesi János, az IVSZ elnöke, Baja Ferenc kormányzati informatikáért felelős kormánybiztos és Straub Elek, a bírálóbizottság elnöke, a Graphisoft Zrt. igazgatósági tagja adta át.
.
2007. március 26. 08:31:00Vállalatok
A tanácsadóktól várják a megoldást a cégek a megszorításokra
A tanácsadóktól várják a megoldást a cégek a megszorításokraA vállalatok egyre gyakrabban várják el a tanácsadótól, hogy az a projekt gyakorlati megvalósításában is részt vegyen. Az iparág mfor.hu Heti Hármasában megszólaltatott vezetői szerint a megszorító intézkedések miatt nemhogy csökkenne, inkább nőhet az érdeklődés a tanácsadói szolgáltatás iránt.
.
2006. december 13. 13:11:00Vállalatok
Eladhatók a régióban a hazai tapasztalatok
A hazai államigazgatásban szerzett tapasztalatokra létezik fizetőképes kereslet a környező országokban is – mondta el Kornai Gábor, az AAM elnök-vezérigazgatója. A kedden tartott sajtótájékoztatón arról is hallhattunk, hogy az informatikai tanácsadói szolgáltatásoktól sokan a tiszavirág életű, megkérdőjelezhető tudású cégek miatt fordulnak el.
.
2006. december 5. 17:31:00Vállalatok
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránit
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránitAz Európai Unió januári kibővülése nyomán egyre több kereskedelmi lánc hozhat majd létre centrumokat Romániában, ami a TriGránitot is fokozott aktivitásra fogja sarkallni. Az AAM-csoport jövőre Szófiában nyitna irodát, a Richter pedig a leánycégeivel való kapcsolattartás könnyebbé válásában bízik. Az mfor.hu Heti Hármas sorozata ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan érinti az EU-bővülés a cégeket.
.
2006. június 13. 08:51:00Vállalatok
Az EU-bővítés jó üzlet a magyar tanácsadóknak
Az EU-bővítés jó üzlet a magyar tanácsadóknakBár a szó igazi értelmében vett multinacionális magyar cég még nincs, az egyik legnagyobb hazai vezetési tanácsadó megpróbálja a lehetetlent: globális vállalattá kíván nőni. Erről és a romániai, illetve bulgáriai terjeszkedésről nyilatkozott az mfor.hu-nak Kornai Gábor, az AAM Vezető Informatikai Tanácsadó Zrt. elnök-vezérigazgatója.
.
2006. június 7. 19:21:00Vállalatok
Új vezetőség a VTMSZ élén
Új vezetőséget választott közgyűlésén a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSZ) - közölte a szervezet.
.
2006. április 18. 11:21:00Vállalatok
Kornai Gábor lett a vezetési tanácsadók alelnöke
A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSZ) dr. Kornai Gábort, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. elnök-vezérigazgatóját választotta új alelnökévé. A szakember - aki korábban is a szervezet vezetőségi tagja volt - idén márciustól két évig tölti be a tisztséget.
.
2006. április 18. 09:01:00Vállalatok
Választások: kieshetnek a pixisből a tűzközeli cégek
Választások: kieshetnek a pixisből a tűzközeli cégekAz állami társaságoknál a kormányváltás fejcseréket hozhat, a "tűzhöz közel lévő" vállalatok pedig üzletszerzési politikájuk átprogramozására is kényszerülhetnek, ha "nem baráti" politikai erő ragadja magához a hatalmat. Legalábbis ez derül ki azokból a válaszokból, amiket az AAM, az Ericsson Magyarország és a Winsdom első számú vezetője adott az mfor.hu Heti Hármas sorozatában.
.
2005. szeptember 27. 10:11:00Vállalatok
Heti Hármas: Bojár, Fodor, Kornai
Heti Hármas: Bojár, Fodor, KornaiSzeptemberben indult új sorozatunkban ezúttal Bojár Gábort, Fodor Istvánt és Kornai Gábort kérdeztük három aktuális témáról, az euró mélyrepüléséről, a múlt heti alapkamat-csökkentésről és az "állami trükként" elhíresült "autópálya-Eurostat" ügyről.
.
2005. január 1. 23:44:00
Kornai Gábor
hirdetés
hirdetés
.