Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Antali Károly

2010. március 25. 09:46:59Vállalatok
Antali: reform értékű lépések történtek a közösségi közlekedésben
A helyközi közösségi közlekedés átalakításában megtörténtek a reform értékű első lépések az elmúlt tizenegy hónapban, ezek mentén a következő kormány folytathatja a munkát saját elképzelése szerint - mondta Antali Károly kormánybiztos az MTI-nek.
.
2009. december 17. 15:51:59Vállalatok
Lámpaoltás, lyuktömködés a MÁV-nál – idén is brutális veszteség lesz
Lámpaoltás, lyuktömködés a MÁV-nál – idén is brutális veszteség leszJövőre csaknem 30 milliárd forintot spórol meg a vasúttársaság a Volánokkal együtt 2009-hez képest – igaz, ebben már benne van a 2010. februári 10-15 százalékos áremelés hozadéka is. A kedvezményekhez viszont – politikai sugallatra – továbbra sem nyúl hozzá a közlekedési tárca, ami az illetékes kormánybiztos szerint sem jó döntés. A vasúttársaság a minisztérium jóslata szerint a tavalyi szintű veszteségekkel zárja az idei évet - ez több mint 50 milliárd forint mínuszt jelenthet.
.
2009. október 19. 15:11:53Makró | Vállalatok
Átlagosan 39 ezret fizetünk kötelezőre
A csökkenő személygépjármű értékesítésen belül növekszik a prémium kategóriás és a sportautók részesedése. A kötelező biztosítási piacon a csökkenő átlagdíjak mellett - a kategóriák elmozdulása miatt - nőtt a díjbevétel.
.
2009. október 15. 16:41:52Vállalatok
Kritikus a MÁV helyzete a kormánybiztos szerint
A korábbinál operatívabb vezetést várnak el a MÁV-tól, ezért szűnik meg a kettős vezetés és kerültek új tagok az igazgatóságba - válaszolta Antali Károly az MTI kérdésre csütörtökön. A kormánybiztos a MÁV csoport helyzete kapcsán azt mondta, nem nevezi válságosnak, de kritikusnak igen.
.
2009. szeptember 23. 08:46:59Vállalatok
88 milliárdot kér a MÁV
Nem kevesebb, mint 88 milliárd forintnyi hitelt igényel a MÁV; a kölcsönkérelmek október végén a bankok elé kerülhetnek - mondta a Világgazdaságnak a közösségi közlekedés átalakítását irányító kormánybiztos.
.
2009. augusztus 11. 06:36:58Vállalatok
Komplett vasútvonalak tűnhetnek el
A menetrendek racionalizálásában, a cégmenedzsment gazdálkodásának átalakításában és a menetdíjak felülvizsgálatában látja a közösségi közlekedés finanszírozásának megoldását Antali Károly, a közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos, írja a Napi Gazdaság.
.
2009. július 27. 07:46:55Vállalatok
Közösségi közlekedés: terítékre kerül az átalakítási terv
A kormány soron következő üléseinek egyikén tárgyalja meg a közösségi közlekedés költségvetési ráfordításainak csökkentésére irányuló koncepciót - közölte Antali Károly kormánybiztos az MTI érdeklődésére.
.
2009. július 15. 11:51:56Vállalatok
Kormánybiztos felügyeli a közösségi közlekedés átalakítását
Antali Károly lesz a közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos. A miniszterelnök azt várja az új kormánybiztostól, hogy javaslatot tegyen a Magyar Államvasutak Zrt. és leányvállalatai szervezeti átalakítására.
hirdetés
hirdetés
.