Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Fodor István

2007. november 21. 09:59:59Vállalatok
Távozik Fodor István az Ericsson Magyarország éléről
Távozik Fodor István az Ericsson Magyarország élérőlTávozik posztjáról Fodor István, az Ericsson Magyarország elnöke január elsejétől - közölte Éry Gábor, a társaság vezérigazgatója szerdán.
.
2006. április 18. 09:01:00Vállalatok
Választások: kieshetnek a pixisből a tűzközeli cégek
Választások: kieshetnek a pixisből a tűzközeli cégekAz állami társaságoknál a kormányváltás fejcseréket hozhat, a "tűzhöz közel lévő" vállalatok pedig üzletszerzési politikájuk átprogramozására is kényszerülhetnek, ha "nem baráti" politikai erő ragadja magához a hatalmat. Legalábbis ez derül ki azokból a válaszokból, amiket az AAM, az Ericsson Magyarország és a Winsdom első számú vezetője adott az mfor.hu Heti Hármas sorozatában.
.
2005. november 8. 08:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Bartus, Fodor, Gaál
Heti Hármas: Bartus, Fodor, GaálAz mfor.hu hetente megjelenő sorozata keretében ezúttal a Coop, az Ericsson és a MÁV első számú vezetőjét kérdezte a legaktuálisabb témákról, a tőzsde megítéléséről, a madárinfluenzáról és a körbetartozásról.
.
2005. szeptember 27. 10:11:00Vállalatok
Heti Hármas: Bojár, Fodor, Kornai
Heti Hármas: Bojár, Fodor, KornaiSzeptemberben indult új sorozatunkban ezúttal Bojár Gábort, Fodor Istvánt és Kornai Gábort kérdeztük három aktuális témáról, az euró mélyrepüléséről, a múlt heti alapkamat-csökkentésről és az "állami trükként" elhíresült "autópálya-Eurostat" ügyről.
.
2005. január 1. 23:43:00Vállalatok
Fodor István
hirdetés
hirdetés
.