Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Bojár Gábor

2007. május 15. 09:16:00Vállalatok
Bojár Gábor: Globálisan kell gondolkodni
Bojár Gábor: Globálisan kell gondolkodniA legértékesebb hagyaték, amit egy sikeres üzletember gyerekeire hagyhat, nem a vagyon, hanem a globális fejjel való gondolkodás megtanulása, állítja Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke. Szerinte a cég világszintű terjeszkedésének egyik legnagyobb kihívása történelmi hendikepünk leküzdése volt, amely Magyarország "gyarmatosítási" tapasztalatainak hiányából fakad. Mfor.hu portré.
.
2007. január 29. 08:31:00Vállalatok
A Graphisoft-vezér kapta az üzleti Oscart
A Graphisoft-vezér kapta az üzleti OscartVasárnap illusztris személyek jelenlétében vette át az Ernst & Young "Az év üzletembere" díját Bojár Gábor, a Graphisoft elnök-vezérigazgatója. A Hotel Intercontinentalban tartott estélyen a "Jövő ígérete", a "Merész újító" és a "Példakép" díj is gazdára talált, derül ki az mfor.hu tudósításából.
.
2007. január 17. 11:56:00Vállalatok
Megtette ajánlatát a Graphisoftra a Nemetschek
Kilenc eurós áron kíván hozzájutni a Graphisoft fennmaradó részvényeihez a német Nemetschek AG - jelentették be a cégek képviselői szerdai sajtótájékoztatójukon Budapesten. Bojár Gábor, a Graphisoft igazgatóságának elnöke szerint a globalizáció kihívásaira egy másik európai céggel szövetkezve képes a legjobban reagálni a vállalat. Mfor.hu tudósítás.
.
2006. október 3. 08:51:00Vállalatok
Megnyirbálja a cégek profitját a Gyurcsány-csomag
Megnyirbálja a cégek profitját a Gyurcsány-csomagA kormány három év alatt 10 százalékról 3 százalék körülire csökkentené az államháztartási hiányt. A deficitcsökkentő program nyomán a vállalatok nyeresége 10-20 százalékkal csökkenhet, sőt, a kisebb cégek profitja teljes egészében elúszhat, derül ki az mfor.hu Heti Heti hármas sorozatából.
.
2006. április 10. 13:01:00Makró | Vállalatok
Független maradhat-e a könyvvizsgáló?
Független maradhat-e a könyvvizsgáló?Az mfor.hu újraindítja Heti Hármas című sorozatát, amelyben ezúttal a könyvvizsgálói botrányokról kérdeztük a hazai cégek menedzsereit. A témában elmondja véleményét Bojár Gábor, a Graphisoft igazgatótanácsának elnöke, Márton Péter, a Zalakerámia vezérigazgatója és Simor András, a Deloitte elnök-vezérigazgatója.
.
2005. november 22. 13:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Bojár, Jekler, Ocskay
Heti Hármas: Bojár, Jekler, OcskayAz mfor.hu a hazai vállalatok vezetőit megszólaltató sorozatában ezúttal Bojár Gábor, Ocskay Szilárd és Jekler Rudolf mondta el véleményét három kérdésről, a hazai vasút versenyképességének növeléséről, a magyar cégek tőzsdétől való tartózkodásáról, illetve az amerikai kormány és az olajipari cégek közötti kapcsolatról.
.
2005. október 14. 09:31:00Vállalatok
Bojár Gábor: Alkalmazkodni tudunk, tanuljunk meg győzni is
Bojár Gábor: Alkalmazkodni tudunk, tanuljunk meg győzni isA hőskorban a zaciba tette a családi ékszereket, hogy később világsikerre vezethesse cégét. Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója, Magyarország egyik leggazdagabb embere az mfor.hu-nak adott exkluzív interjújában a siker titkáról, a családi örökségről, a „magyaros kishitűségről”, valamint a globalizáció előnyeiről és hátrányairól beszélt.
.
2005. szeptember 27. 10:11:00Vállalatok
Heti Hármas: Bojár, Fodor, Kornai
Heti Hármas: Bojár, Fodor, KornaiSzeptemberben indult új sorozatunkban ezúttal Bojár Gábort, Fodor Istvánt és Kornai Gábort kérdeztük három aktuális témáról, az euró mélyrepüléséről, a múlt heti alapkamat-csökkentésről és az "állami trükként" elhíresült "autópálya-Eurostat" ügyről.
.
2005. január 1. 23:42:00
Bojár Gábor
hirdetés
hirdetés
.