Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Bencsik László

2015. június 16. 09:19:59Befektetés
Bencsik 320, Gresa 450 millióért adott el OTP-t
Bencsik László az OTP vezérigazgató-helyettese 2015. június 15. napján 5336 forintos átlagáron 61 233 darab, míg Gresea István az OTP igazgatóságának tagja 5319 forintos átlagáron 85 000 darab OTP törzsrészvényt értékesített.
.
2013. június 8. 14:04:13Befektetés
Kihasználta a tegnapi bikapiacot az OTP-vezérhelyettese
Száguldozott pénteken az OTP, ezt kihasználva 30 ezer darab törzsrészvényt értékesített a bank vezérigazgató-helyettese Bencsik László.
.
2011. május 3. 09:13:59Makró | Befektetés
Bencsik László: még várni kellene az euróhitelekkel
Bencsik László: még várni kellene az euróhitelekkel"Ha nekem kellene döntenem, még várnék az euróhitelezés újbóli engedélyezésével, mert a válság rávilágított, milyen kockázatai vannak, ha devizában adósodik el az ország lakossága" - mondta az mfor.hu-nak adott interjújában Bencsik László. Az OTP Bank vezérigazgató-helyettese kiemelte: a kilakoltatási moratórium nem jó megoldás a problémára, de bíznak abban, hogy a kormány és a Bankszövetség tárgyalásai eredményre vezetnek és egy valódi megoldást sikerül találni. Mfor.hu-interjú.
.
2010. szeptember 10. 14:29:59Befektetés
Bencsik: elbírja a bankrendszer az erős frankot
A svájci frank forinttal szembeni erősödése a bankok profitját is megtépázza, azonban ez messze van attól, hogy rendszerszintű kockázatokról beszéljünk a magyar bankrendszerben, ezért nem kell beavatkoznia a kormánynak - véli Bencsik László. Az OTP vezérigazgató-helyettese a Bloombergnek adott interjújában kiemelte: nem számítanak arra, hogy a második negyedéves rekordszintről tovább emelkednének a kockázati költségek.
.
2010. május 19. 09:09:59Befektetés
OTP: "Továbbra is sziklaszilárd a pozíciónk"
OTP: "Továbbra is sziklaszilárd a pozíciónk"9 órától sajtótájékoztatót tart Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese a bank első negyedéves eredményeiről. Az mfor.hu munkatársa a Nádor utcából jelentkezik, ahol kiderülhet, örülni, vagy búsulni kell-e a 40 milliárd feletti profit láttán. Mfor.hu-tudósítás.
.
2010. május 18. 18:04:59Makró
"Kint vagyunk a veszélyzónából, de nem vagyunk kint az erdőből"
"Kint vagyunk a veszélyzónából, de nem vagyunk kint az erdőből"Magyarország gazdasága kikerült a közvetlen veszélyzónából, de további fegyelmezett gazdaságpolitika kell ahhoz, hogy az erdőből is kiérjen, mondta el a II. Bankárkonferencia keddi napján Székely P. István, az Európai Bizottság kutatási igazgatója. Optimista hangot ütött meg a régió gazdaságainak jövőjével kapcsolatban Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese, aki a bankszektoron belül Ukrajnában, Oroszországban, Szerbiában és Romániában látja a legnagyobb növekedési lehetőségeket. Mfor.hu tudósítás.
.
2010. március 2. 09:21:57Befektetés
Csányi: "Megjártuk a poklok poklát"
Csányi: "Megjártuk a poklok poklát"2009-ben sikerült a menedzsment által várt nyereséget hoznia a legnagyobb magyar banknak, ehhez a negyedik negyedévben 20,4 milliárdos adózott eredmény kellett. A cég vezetősége sajtótájékoztatót tartott kedd reggel 9 órától. Mfor.hu tudósítás.
.
2009. július 31. 17:11:55Makró | Vállalatok
Távozik Urbán az OTP-től
Távozik Urbán az OTP-tőlA felek közötti menedzsment szemléleti nézeteltéréssel magyarázzák az OTP vezérigazgató-helyettesének távozását. Urbán Lászlót Bencsik László váltja a poszton, áll a bank közleményében.
.