Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Beck György

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2011. augusztus 4. 11:22:59Vállalatok
Lemond vezérigazgatói posztjáról Beck György
Átalakul a Vodafone Magyarország, aminek az egyik következménye az, hogy Beck György, a társaság elnök-vezérigazgatója lemond operatív pozíciójáról, s csak elnöke lesz a cégnek.
.
2010. május 31. 08:14:58Vállalatok
Kevésbé optimista Beck: idén 3-5 százalékos visszaesés lesz
Kevésbé optimista Beck: idén 3-5 százalékos visszaesés leszAz elmúlt évben 6-8 százalékkal csökkent a mobilpiac bevétele Magyarországon; fellendülés csak a második félévben várható, de éves szinten az idén még mindig 3-5 százalékos visszaesést jelez előre a Vodafone Magyarország az első negyedéves adatok és a tendenciák alapján.
.
2010. március 31. 17:36:59Vállalatok
Elnök-vezérigazgató lett Beck György
2010 áprilisától elnök-vezérigazgatóként vezeti tovább a Vodafone magyarországi leányvállalatát dr. Beck György, akit a Vodafone Group kért fel a Vodafone Magyarország Zrt. Igazgatóságának elnöki pozíciójának betöltésére.
.
2010. március 8. 14:46:53Makró
Csányi: nem kell leértékelni a forintot
Mások mellett az OTP első embere is kifejtette véleményét a VOSZ hétfői eseményén, ahol elmondta, a forint leértékelésének több negatív hatása lenne a GDP-re nézve, mint előnye, 270-285 forintos leértékelődésnek még lehetnek pozitív hatásai az exportra, de ennél nagyobb arányúnak már nem.
.
2009. október 8. 09:31:54Vállalatok
Tovább bővít a magyar Vodafone
A gazdasági válság a mobilpiacon is érezteti hatását, ez azonban nem akadályozza meg a Vodafone Magyarországot abban, hogy a jelenlegi 1700 fős létszámát tavasz végére 2000-re emelje, főként a budapesti pénzügyi, illetve a miskolci ügyfélkiszolgáló központ alkalmazotti létszámának bővítésével.
.
2007. március 19. 08:46:00Vállalatok
Beck, Bienerth, Urbán: miért váltottak?
Beck, Bienerth, Urbán: miért váltottak?A menedzsereknek szükségük van az új kihívásokra annak érdekében, hogy ne kényelmesedjenek el az adott pozícióban, állítják az mfor.hu Heti Hármasában megkérdezett topvezetők. Ezúttal az OTP új alvezérét, a Vodafone új főnökét és a PWC egykori első emberét kérdeztük a váltás körülményeiről és okairól.
.
2006. november 30. 10:21:00Vállalatok
Beck György lett a Vodafone vezérigazgatója
A Vodafone Csoport bejelentése szerint 2007. január 1-től Beck György látja el a vezérigazgatói teendőket a Vodafone Magyarország Zrt. élén.
.
2006. november 7. 08:41:00Vállalatok
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcát
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcátBár szakmai körökben eleinte nagy felháborodást okozott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) megszüntetése, úgy tűnik, a harag nem volt tartós. Az mfor.hu Heti Hármasában megkérdezett cégvezetők egyöntetűen szakmailag megalapozott döntésnek tartják az informatikával és távközléssel kapcsolatos feladatkörök átszervezését.
.
2006. június 16. 13:41:00Vállalatok
Ez gyalázat? Bedühödtek a hazai főinformatikusok
Ez gyalázat? Bedühödtek a hazai főinformatikusok„A szakma rázza fel magát” - szólította fel az informatikai közvéleményt csütörtökön az ágazati panelbeszélgetés egyik résztvevője a budapesti „A győztes felelőssége - Tájkép csata előtt” című konferencián. Az eseményről az mfor.hu tudósít.
.
2006. június 15. 13:31:00Vállalatok
Teljesítményorientált bürokráciával kárpótolnának a megszorításokért
Teljesítményorientált bürokráciával kárpótolnának a megszorításokért"A győztesek felelőssége - tájkép csata előtt" című budapesti szakkonferencián az új kormányzat és a gazdasági élet legfontosabb szereplői vitatták meg a kabinet előtt álló feladat nehézségeit. Az MNB a hétvégén bejelentett lépések következményeire hívta fel a figyelmet, a jegybank igazgatója szerint jövőre 6,5 százalék fölé nő az infláció. A kormány képviseletében beszélő Drakovics Tibor szerint a fejük tetejéről a talpukra kell állítani a nagy ellátórendszereket. A csütörtöki eseményről az mfor.hu folyamatosan tudósít.
.
2006. május 16. 13:21:00Vállalatok
Microsoft kontra EU: mit gondolnak a hazai cégvezérek?
Microsoft kontra EU: mit gondolnak a hazai cégvezérek?Az mfor.hu Heti Hármas sorozatában arról kérdezte három meghatározó magyarországi cég vezetőjét, hogy szerintük milyen kihatása lehet a Microsoft és az Európai Bizottság viszályának az amerikai óriásvállalat tevékenységére, illetve az informatikai piac erőviszonyainak alakulására. Ezúttal Beck György, Kürti Sándor és Vityi Péter mondja el véleményét a témában.
.
2006. május 9. 15:11:00Vállalatok
Újabb cégek lobbiznak a budapesti olimpiáért
Újabb cégek lobbiznak a budapesti olimpiáértTovábbi hat vállalat állt a Budapesti Olimpia Mozgalom (BOM) mögé. Aranyfokozatú partner lett a Budapest Airport Rt. (BA), a Mammut zRt. és a Spar Magyarország. A Főmterv Rt. ezüstfokozatú, a HP Magyarország és a Winterthur bronzfokozatú támogatóként csatlakozott a mozgalomhoz. Az újonnan társulók egyfelől az olimpia propagálását, másrészről tapasztalataik átadását szeretnék elérni, tudósít az mfor.hu a keddi sajtótájékoztatóról.
.
2005. december 7. 15:01:00Vállalatok
Hólabda: a HP-vezér az OTP-elnököt ajándékozná meg
Karácsonyi HÓLABDÁT indít az mfor.hu, amelynek keretében a legjelentősebb hazai cégek vezetői értékelik vállalatuk idei teljesítményét, illetve megneveznek egy menedzsert, akit jelképesen megajándékoznak vagy akitől kérdeznek valamit. A sort Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója kezdi.
.
2005. október 11. 09:31:00Vállalatok
Heti hármas: Beck, Budafoki és Polgár
Heti hármas: Beck, Budafoki és Polgár A hazai vezető menedzsereket megszólaltató sorozatában ezen a héten Beck Györgyöt, Budafoki Róbertet és Polgár Csabát kérdezte az mfor.hu három aktuális témáról: a nemzetközi rendezvények gazdasági következményeiről, a dolgozói bérekről és közterhekről, illetve a kereskedelmi törvényben is szereplő vasárnapi nyitvatartásról.
.
2005. szeptember 13. 10:21:00Vállalatok
Heti Hármas: Beck, Hónig, Lepsényi, Molnár
Heti Hármas: Beck, Hónig, Lepsényi, MolnárAz ősz beköszöntével új sorozatot indít el az mfor.hu. Hetente egyszer a legnagyobb, legismertebb, legnevesebb vállalatok első számú vezetőit, illetve a gazdasági döntéshozókat kérjük fel arra, hogy kommentáljanak három aktuális gazdasági mozzanatot, trendet, történést. Induljon hát a Heti Hármas!
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.