Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Hónig Péter

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2010. február 26. 11:41:00Vállalatok
A miniszter szerint tisztább az utazási jogviszony a regisztrációs jeggyel
A regisztrációs jegy március 1-i bevezetésével tisztább lesz a jogviszony az utasok és az közlekedési társaságok között - mondta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter pénteken a dombóvári vasútállomáson tartott sajtótájékoztatóján.
.
2010. január 26. 09:21:59Vállalatok
Újabb Desirókat állítottak forgalomba
Modern motorvonatok forgalomba állításával szeretné növelni a szolgáltatási színvonalát a MÁV Zrt. Kelet-Magyarországon; a Desiro vonatok, amelyeket eddig főként az elővárosi forgalomban használtak, mostantól Debrecen és Fehérgyarmat között is közlekednek.
.
2009. december 17. 15:51:59Vállalatok
Lámpaoltás, lyuktömködés a MÁV-nál – idén is brutális veszteség lesz
Lámpaoltás, lyuktömködés a MÁV-nál – idén is brutális veszteség leszJövőre csaknem 30 milliárd forintot spórol meg a vasúttársaság a Volánokkal együtt 2009-hez képest – igaz, ebben már benne van a 2010. februári 10-15 százalékos áremelés hozadéka is. A kedvezményekhez viszont – politikai sugallatra – továbbra sem nyúl hozzá a közlekedési tárca, ami az illetékes kormánybiztos szerint sem jó döntés. A vasúttársaság a minisztérium jóslata szerint a tavalyi szintű veszteségekkel zárja az idei évet - ez több mint 50 milliárd forint mínuszt jelenthet.
.
2009. november 24. 10:11:06Vállalatok
Végleges a döntés, bezárják a panorámavasutat
Nemet mondott a Putnok-Szilvásvárad vasútvonalra Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, a tárca vezetője a megtakarítási követelményt kényszernek nevezte - írta keddi számában az Észak-Magyarország.
.
2009. október 20. 14:01:54Vállalatok
Kisebb vasútra és drágább jegyekre kell felkészülni
Kisebb vasútra és drágább jegyekre kell felkészülniKedden kiderült, pontosan melyik vonalakon szüntetné meg a vonatközlekedést a kormány, azonban a miniszter szerint emellett jegyáremelésre is szükség lesz.
.
2009. augusztus 12. 10:06:59Vállalatok
9 milliárdot lehet spórolni a kedvezmények átalakításával a MÁV-nál
A menetdíjkedvezmények rendszerének átalakításával körülbelül 8-9 milliárd forintot lehet lefaragni a közösségi közlekedésre fordított összegekből, azonban még sok egyeztetésre van szükség a változások körvonalazásához - mondta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szerda reggel a közszolgálati televízió Nap-kelte című műsorában.
.
2009. július 10. 14:06:03Vállalatok
Hónig: A vasút újra a fejlődés szimbóluma lehet
A hosszú távú finanszírozás feltételeinek megteremtésével, egy hatékonyan működő vállalattal a vasút újra a haladás, a fejlődés szimbóluma lehet Magyarországon - mondta Hónig Péter közlekedési hírközlési és energiaügyi miniszter pénteken Budapesten, a Vasutasnap alkalmából tartott tisztavató ünnepségen.
.
2009. július 6. 09:16:55Vállalatok
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségek
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségekMúlt héten tíz éven belül az ötödik vezért nevezte ki a MÁV élére a közlekedési miniszter. A vezetők általában a politikai erőviszonyok változásával párhuzamosan váltották egymást a vasúttársaság élén - egytől egyig hangzatos reformtervekkel vágtak neki munkájuknak, ennek ellenére a cég masszívan veszteséges maradt. A most Andrási Miklós és Heinczinger István által megvalósítandó közös vezérlésre már volt példa 2005-ben – akkor a Gaál Gyula-Mándoki Zoltán páros alig nyolc hónapot húzott ki együtt. Mfor.hu háttér.
.
2009. május 21. 12:44:58Vállalatok
Hónig: nincs napirenden a Volán-privatizáció
A Volán társaságok privatizációja egyelőre nem szerepel a kormány napirendjén, a jövőben kidolgozandó közlekedéspolitikai koncepcióban azonban a magántőke bevonása lehetséges alternatívaként szerepel - mondta a közlekedési miniszter a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MVJSZ) csütörtöki szolnoki közgyűlésén, ahol egyik napirendi pontként témájával foglalkoztak.
.
2009. április 30. 11:24:55Vállalatok
A MÁV-ot és az utasokat is megszorongatja az új közlekedési miniszter
A MÁV-ot és az utasokat is megszorongatja az új közlekedési miniszter "Ma minden magyar állampolgár évi húszezer forintot tesz be a közös kasszába annak érdekében, hogy működhessen a MÁV. Ez nagy összeg, ettől el kell mozdulni" – mondta el mai sajtótájékoztatóján Hónig Péter. Az új közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter kitért arra is, hogy az utazási kedvezményben részesülők számát mindenképp csökkenteni kell, konkrétumokat azonban egyelőre nem kívánt közölni.
.
2009. április 14. 12:44:57Makró
Új arcok a kormányban: az adószakértőtől a válságmenedzserig
Új arcok a kormányban: az adószakértőtől a válságmenedzserigEgy adószakértő, egy IT területen tapasztalatokat szerzett cégvezér, egy válságmenedzser hírében álló szakember és egy, eddig szinte kizárólag a közszolgálatban tevékenykedő vezető is bekerül a Bajnai-kormányba. A Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel szembeni bizalmatlansági indítványról és az új miniszterelnök, Bajnai Gordon megválasztásáról ma délutáni ülésén dönt Országgyűlés. Az SZDSZ délben közölte: elfogadja a Bajnai által beterjesztett kormánynévsort.
.
2007. november 15. 11:39:13Vállalatok
Hónig Péter a Budapesti Erőmű új vezérigazgató-helyettese
Hónig Péter a Budapesti Erőmű új vezérigazgató-helyetteseHónig Péter lett a francia Electricité de France (EdF) tulajdonában lévő Budapesti Erőmű Zrt. új üzleti vezérigazgató-helyettese 2007. november 15-től - közölte a Budapesti Erőmű Zrt.
.
2007. március 14. 14:31:00Vállalatok
Malév: Gönci marad, Hónig távozik
Malév: Gönci marad, Hónig távozikÖtmilliárd forintos tőkeemelésről döntött szerdán a Malév rendkívüli közgyűlése. A társaság vezérigazgatója továbbra is Gönci János marad, távozik viszont az elnöki posztról Hónig Péter. Tisztségét Borisz Abramovics, a légitársaság privatizációján nyertes AirBridge Zrt. tulajdonosa veszi majd át.
.
2006. március 2. 07:31:00Vállalatok
Hónig: A Transelektro életem legnagyobb kihívása
Hónig: A Transelektro életem legnagyobb kihívásaAz őszinte kommunikációt, az átláthatóságot és a kiszámíthatóságot tartja legfontosabb irányelvének Hónig Péter. A Transelektro újonnan kinevezett vezére a Dunaferr, a Malév és az ipari holding közötti párhuzamról, a tulajdonosváltásról és a jövőről is beszélt az mfor.hu-nak adott exkluzív interjújában.
.
2005. november 15. 13:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Hónig, Lepsényi, Poór
Heti Hármas: Hónig, Lepsényi, PoórAz mfor.hu a hazai vállalatok vezető menedzsereit megszólaltató sorozatában ezúttal Hónig Péter, Lepsényi István és dr. Poór József mondta el véleményét három témában: a magyar döntéshozók imázsáról, az ázsiai cégek terjeszkedéséről, illetve a gazdasági bűncselekményekről.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.