Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kürti Sándor

2010. november 12. 14:43:59Vállalatok
"Családi vállalkozás vagyunk?" - Utódlási dilemmák a magyar sikervállalkozásnál
"Családi vállalkozás vagyunk?" - Utódlási dilemmák a magyar sikervállalkozásnál"Családi vállalkozás vagyunk?!" - tette fel a kérdést nagyobbik fiának, Dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke 2008 decemberében, amikor Tamás az általa 5 éve alapított kutatás-fejlesztés üzletágat átadta nem családtag utódjának.
.
2010. május 7. 16:24:59Vállalatok
Laufer Tamás az IVSZ új elnöke
Laufer Tamás az IVSZ új elnökeA 2010. május 6-án megtartott rendes éves közgyűlésén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége új elnököt és informatikai alelnököt választott, valamint döntöttek az Etikai és Fegyelmi Bizottság megüresedett pozícióiba delegált új tagok személyéről is. Az új IVSZ-elnök Laufer Tamás lett, akit a közgyűlésen résztvevő tagvállalatok meggyőző többséggel választottak meg a következő három évre a szövetség élére. A közgyűlés döntött a szövetség szervezeti struktúrájának átalakításáról is.
.
2008. szeptember 12. 10:39:56Vállalatok
Okos kitartást ajánl Kürti Sándor a kisebb cégeknek
Okos kitartást ajánl Kürti Sándor a kisebb cégeknekAz Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) évi rendes menedzsertalálkozójának, a MENTÁ-nak a résztvevői idén a jövő vizslatására gyűltek össze. Előretekintenek, próbálják felrajzolni a jövőt 15 év múlva. Az informatikai és távközlési piac meghatározó szereplőit tömörítő szervezet találkozójának első programjában, csütörtök délután az egyik előadó, Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnök-vezérigazgatója a menedzserkultúráról, a kutatás-fejlesztésről és a kkv-k lehetőségeiről szólt.
.
2007. június 4. 08:41:00Vállalatok
Kürti Sándor: Nem tudom, mégis működik...
Kürti Sándor: Nem tudom, mégis működik...Az olajiparban szerzett tapasztalatait is felhasználta Kürti Sándor, a Kürt Rt. alapító-elnöke a cég építésében. A mindig közvetlen menedzser élete hátralévő részét nem szeretné henyéléssel tölteni "gyönyörű felesége" mellett, s jótékonykodása mögött sem a jómódúak kötelező visszaosztási késztetése húzódik meg. Az mfor.hu portréja arra is kitér, milyen könyveket olvas szívesen az "Év menedzsere" címet is elnyert vezető.
.
2007. április 17. 13:06:00Vállalatok
Előretörhetnek a vidéki k+f központok
Előretörhetnek a vidéki k+f központokAz egyetemi regionális tudásközpontok fejlesztésével, a Pólus-programok beindításával és hídképző szervezetek létrehozásával segítheti az állam az alkalmazott kutatás fejlesztését, nyilatkozta az mfor.hu Stafétájában Kürti Sándor. A Kürt Rt. elnöke szerint a budapesti mellett győri, szegedi és veszprémi bázisok is versenyképes k+f exportőrök lehetnek a jövőben.
.
2006. november 7. 08:41:00Vállalatok
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcát
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcátBár szakmai körökben eleinte nagy felháborodást okozott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) megszüntetése, úgy tűnik, a harag nem volt tartós. Az mfor.hu Heti Hármasában megkérdezett cégvezetők egyöntetűen szakmailag megalapozott döntésnek tartják az informatikával és távközléssel kapcsolatos feladatkörök átszervezését.
.
2006. augusztus 7. 08:51:00Vállalatok
Évközi adóemelések: inkorrekt és kártékony?
Évközi adóemelések: inkorrekt és kártékony?Negatív az általunk megkérdezett topmenedzserek véleménye a nemrég bejelentett évközi adóemelésekről, mivel az szerintük kellemetlen helyzetbe hozza a fix tervekkel rendelkező vállalatokat. Az mfor.hu Heti Hármas sorozatában Csonka Tibor, Fodor István és Kürti Sándor mondja el véleményét a kérdésről.
.
2006. június 6. 08:31:00Vállalatok
Demján képviseli a magyar vállalkozókat Monte-Carlóban
Ma kezdődik és június 11-ig tart Monte-Carlóban az Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year idei végső megmérettetése. Magyarországot Demján Sándor, a TriGránit Fejlesztési Rt. elnöke képviseli – írja a Világgazdaság.
.
2006. május 9. 10:41:00Vállalatok
Kürti is pontozza a világ legjobb üzletembereit
A KÜRT Zrt. elnöke, dr. Kürti Sándor a magyar üzleti élet első olyan képviselője, aki zsűritagként részt vehet a világ legjobb üzletemberének kiválasztásában. Az Ernst&Young által szervezett "World Entrepreneur Of The Year" díjat júniusban adják át Monte Carlóban. Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt az üzleti élet Oscar-gálájaként tartják számon.
.
2005. december 12. 11:01:00Vállalatok
Hólabda: Kürti a MOL menedzserét ajándékozná meg
Az mfor.hu Hólabdájában ezúttal dr. Kürti Sándort, a KÜRT Rt. elnökét kértük meg arra, hogy néhány mondatban értékelje cége helyzetét, illetve ajándékozzon meg egy menedzsert.
.
2005. október 25. 13:11:00Vállalatok
Heti Hármas: gazdag menedzserek, járványok és húzóágazatok
Heti Hármas: gazdag menedzserek, járványok és húzóágazatokAz mfor.hu sorozatában ezen a héten a leggazdagabb vállalatvezetőket sorba állító listákról, a madárinfluenza európai megjelenéséről és a nemzetgazdaság húzóágazatairól kérdezte három hazai cég vezetőjét. Kérdéseinkre az ALSTOM Power Hungária Rt. vezérigazgatója, a KÜRT Rt. elnöke és az NRC Piackutató ügyvezetője válaszolt.
.
2005. szeptember 20. 11:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Hernádi, Jaksity, Kürti, Molnár, Wolff
Heti Hármas: Hernádi, Jaksity, Kürti, Molnár, WolffAz ősz beköszöntével új sorozatot indított el az mfor.hu. Hetente egyszer a legnagyobb, legismertebb, legnevesebb vállalatok első számú vezetőit, illetve a gazdasági döntéshozókat kérjük fel arra, hogy kommentáljanak három aktuális gazdasági mozzanatot, trendet, történést.
.
2005. május 31. 11:01:59Vállalatok
Kürti: az erők összehangolása a siker titka
Néhány napja választották meg az év üzletemberét Monte Carlóban, ahol idén Dr. Kürti Sándor képviselte Magyarországot. A menedzser az mfor.hu-nak elmondta: hazánkat elsősorban kulturális és gondolkodásbeli lemaradások hátráltatják a többi versenytárssal szemben.
.
2005. január 10. 16:26:00Vállalatok
Kürti Sándor lett az év üzletembere
Az Ernst & Young Entrepreneur Of The Year (Az év üzletembere) 2004. nemzetközi üzleti fődíját - amely idén második alkalommal került kiosztásra Magyarországon - Dr. Kürti Sándor, a KÜRT Rt. elnöke vehette át tegnap a Corinthia Grand Hotel Royal Báltermében rendezett zártkörű díjátadó estélyen.
.
2005. január 1. 19:47:00
Kürti Sándor
hirdetés
hirdetés
.