Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Keresztesi János

2010. május 7. 16:24:59Vállalatok
Laufer Tamás az IVSZ új elnöke
Laufer Tamás az IVSZ új elnökeA 2010. május 6-án megtartott rendes éves közgyűlésén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége új elnököt és informatikai alelnököt választott, valamint döntöttek az Etikai és Fegyelmi Bizottság megüresedett pozícióiba delegált új tagok személyéről is. Az új IVSZ-elnök Laufer Tamás lett, akit a közgyűlésen résztvevő tagvállalatok meggyőző többséggel választottak meg a következő három évre a szövetség élére. A közgyűlés döntött a szövetség szervezeti struktúrájának átalakításáról is.
.
2009. április 22. 07:59:05Vállalatok
Drasztikus visszaesés az információs piacon is
Az információs és kommunikációs technológiai (IKT) iparág forgalma az idén akár 15-20 százalékkal is csökkenhet, ezen belül a telekommunikációs szegmensé a hangszolgáltatás iránti kereslet fennmaradása miatt várhatóan stagnálni fog, így az informatikát érinti súlyosabban a válság - mondta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnöke kedden a szervezet éves közgyűlésén, amelyen új elnökséget is választottak.
.
2009. április 1. 07:44:35Vállalatok
Kilátástalan helyzetben a magyar informatikai kkv-k
Az elmúlt évet összességében a pozitív fejlemények jellemezték az informatika területén, amit csak az utolsó negyedévre megérkező pénzügyi válság rontott le - mondta a Napi Gazdaságnak adott interjújában Keresztesi János, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnöke, aki szerint idén kilátástalan helyzetbe kerülnek a kis- és középvállalkozások.
.
2005. november 29. 13:21:00Vállalatok
Heti Hármas: Balogh, Demeter, Keresztesi, Kornai
Heti Hármas: Balogh, Demeter, Keresztesi, KornaiAz mfor.hu a hazai vállalatok vezetőit megszólaltató sorozatában ezúttal a Szentkirályi Ásványvíz, a Demko Feder, a Freesoft és az AAM első embereit kérdezte a fiatal menedzser generációról, a vállalatok nemzetközivé válásáról és a hazai médiapiac helyzetéről.
.
2005. január 1. 19:05:00
Keresztesi János
hirdetés
hirdetés
.