Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Balogh Levente

2010. június 20. 18:04:59Vállalatok
Szomorú kommunisták, nehéz helyzetben az elefántok
Szomorú kommunisták, nehéz helyzetben az elefántokKiütéses győzelmet arat vasárnap este a brazil válogatott Elefántcsontpart ellen a Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokságon - véli Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa. A másik meccsen a sokak számára szimpatikus észak-koreai válogatott a menedzser szerint viszonylag simán kikap majd Portugáliától.
.
2010. június 15. 15:04:59Vállalatok
Brazil szamba vagy koreai fegyelem: csak a gólkülönbség a kérdés?
Brazil szamba vagy koreai fegyelem: csak a gólkülönbség a kérdés?Kedd délután megkezdődnek a küzdelmek a foci vb "halálcsoportjában" is, pályára lép többek között az örök esélyes Brazília is. Balogh Levente, a Szentkirályi ügyvezető igazgatója szerint a brazilok hozzák a kötelezőt az ismeretlen Észak-Korea ellen, a csoport másik meccsén pedig komoly rangadó lehet Elefántcsontpart és Portugália között.
.
2008. szeptember 4. 08:04:58Vállalatok
Ötcsillagos hotelt épít Kecskeméten a Vitapress
Ötcsillagos, 220 szobás wellness-szállodát kíván építeni Kecskeméten a korábban jobbára csak különböző üdítőitalok előállításával foglalkozó, dunaharaszti székhelyű Vitapress Kft., számol be a Napi Gazdaság.
.
2008. március 27. 08:24:57Vállalatok
Figo csak magyar pályán játszik a Szentkirályi csapatában
Figo csak magyar pályán játszik a Szentkirályi csapatábanSzerdán délután Magyarországra érkezett az aranylabdás labdarúgó Luis Figo, aki a Szentkirályi Ásványvíz reklámarca lesz a jövőben. A játékossal már szerda este forgatják azt a reklámfilmet, melyet áprilistól - kizárólag a magyar piacon - fognak vetíteni, tudta meg az mfor.hu a sztárt bemutató sajtótájékoztatón.
.
2006. május 8. 09:01:00Vállalatok
Mit hozott a magyar cégeknek az EU?
Mit hozott a magyar cégeknek az EU? A Heti Hármas című sorozatunkban ezúttal arról kérdeztük a vállalatvezetőket, hogy az Európai Uniós tagság első két éve cégük, illetve az ország életében milyen változásokat hozott. Az egyik magyar ásványvízforgalmazó, egy hazai logisztikai vállalat és egy egészségturizmusra szakosodott cég első embere számol be tapasztalatairól.
.
2006. január 2. 09:01:00
Menedzser Dream Team 2005: Kell egy csapat!
Menedzser Dream Team 2005: Kell egy csapat!A tavalyi év menedzsercsapatának kapuját Demján védi, a középpályán Csányi dirigál, a védelemben öreg rókák verik vissza a támadásokat, a csatársorban pedig ifjú titánok zilálják szét az ellenfél védelmét. Az mfor.hu a tavalyi év menedzser- és cégteljesítményei alapján összeállította 2005 álomcsapatát. Ön kit szavazna ki a tizenegyből, vagy kit választana be abba? Szövetségi kapitány kerestetik, nem csak az MLSZ-ben!
.
2005. december 20. 12:01:00Vállalatok
Szentkirályit isznak a Malév-várókban
A Malév ásványvíz-beszállítói szerződést írt alá a Szentkirályi ásványvíz forgalmazójával, a téli menetrendi időszakra. A megállapodásnak megfelelően november végétől minden Malév járaton, valamint a Malév üzemeltetésű "business", VIP és kormányvárókban Szentkirályi ásványvizet szolgálnak fel az utasoknak.
.
2005. november 29. 13:21:00Vállalatok
Heti Hármas: Balogh, Demeter, Keresztesi, Kornai
Heti Hármas: Balogh, Demeter, Keresztesi, KornaiAz mfor.hu a hazai vállalatok vezetőit megszólaltató sorozatában ezúttal a Szentkirályi Ásványvíz, a Demko Feder, a Freesoft és az AAM első embereit kérdezte a fiatal menedzser generációról, a vállalatok nemzetközivé válásáról és a hazai médiapiac helyzetéről.
.
2005. november 24. 13:31:00Vállalatok
Frigyre lépett két vezető magyar italmárka
Frigyre lépett két vezető magyar italmárkaAz üzletek és vendéglátóhelyek kiszolgálására az egész országra kiterjedő közös értékesítési hálózatot épít ki a Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Sió-Eckes Kft. – jelentették be a cégek vezetői csütörtökön sajtótájékoztatón, amelyen az mfor.hu is részt vett.
.
2005. június 3. 13:51:00Vállalatok
A piac negyedére pályázik a Szentkirályi
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. júliustól megduplázza kapacitását, így naponta 600 ezer liter ásványvizet palackoz majd - közölte Balogh Levente, a társaság ügyvezető igazgatója pénteken.
.
2005. január 1. 19:02:00Vállalatok
Balogh Levente
hirdetés
hirdetés
.