Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Jaksity György

2014. december 8. 09:55:59Makró
Jaksity György oda szólt a kormánynak
Magyarország rosszul áll evoluciós (értsd fejlődési, jóléti) szempontból - írja Jaksity György, a Concorde elnöke a Facebookon közzétett karácsonyi üzenetében, melyben egyben kritikát is megfogalmaz kormány felé.
.
2009. március 26. 13:14:55Makró
Surányiból és Jaksityból sem lesz miniszterelnök
Jaksity Györgyöt nem kérdezte meg senki semmilyen kormányzati pozícióra történő jelöléssel kapcsolatban, és nem is vállalna el ilyen felkérést, tudatta az mfor.hu-val közleményben a Concorde Értékpapír Zrt. Az eddig befutónak tartott jelölt, Surányi György pedig egy csütörtöki nyilatkozatában utalt arra, hogy nem vállalja a jelölést a miniszterelnöki posztra. Kiszivárgott információk szerint az MSZP most egy új jelölttel állt elő, akiről már ma egyeztethetnek az SZDSZ-szel.
.
2008. április 25. 06:44:56Makró | Vállalatok
Jaksity: válságban az ország
Nemcsak a magyar makrogazdasági helyzet nehéz, hanem a társadalom is elszomorító képet mutat - hangoztatta Jaksity György, az Ernst and Young nemzetközi könyvvizsgáló cég által alapított "Az év vállalkozója" díj tavalyi nyertese csütörtökön, Budapesten, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) rendezvényén.
.
2008. április 2. 17:04:00Makró
A reformok végét jósolja Jaksity György
Eddig sem voltak elsöprő erejűek a reformok Magyarországon, a kormányválság következménye pedig a reformok leállítása is lehet - mondta a Servian.hu internetes portálnak Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója, a Budapesti Értéktőzsde korábbi elnöke. Véleménye szerint a reformok szükségképpen fájdalmasak, a magyar társadalom viszont el akarja kerülni ezeket a folyamatokat.
.
2008. január 28. 09:09:04Vállalatok
Jaksity György lett „Az év üzletembere” 2007-ben
Magyarországon immár ötödik alkalommal, ünnepélyes gálaesten adták át az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” („Az év üzletembere”) üzleti díjakat. A Független Bíráló Bizottság döntése értelmében 2007-ben „Az év üzletembere” Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója lett.
.
2007. december 5. 14:34:00Makró | Vállalatok
A Richter és a Mol lehet 2008 tőzsdei sztorija
A Richter és a Mol lehet 2008 tőzsdei sztorijaA magyar részvénypiac idén stagnált, s a jelenlegi kilátások alapján egyre inkább kezdi elveszíteni jelentőségét; jövőre csak a Richter vagy a Mol papírjaihoz lehet nagyobb reményeket fűzni, állítják a Concorde Zrt. elemzői. A társaság nyeresége - a többletadóknak köszönhetően - a tavalyi 1,9 milliárdról 2007-ben 1,6 milliárd forintra csökken. Mfor.hu tudósítás.
.
2007. december 3. 12:29:28Vállalatok
Mennyire adakozunk tudatosan? (Jaksity, Radácsi, Patzauer)
Mennyire adakozunk tudatosan? (Jaksity, Radácsi, Patzauer)Szerencsére már-már szinte kötelezőnek érzik a cégek, hogy segítsék a rászorulókat, azonban a tudatos adakozáspolitika hiányában egyes alapítványok jobban járnak, és az is gyakori, hogy decemberben egyszerre 15-20 Mikulás látogat egy gyerekkórházba, az év maradék 11 hónapjában pedig hiába várnak a gyerekek meglepetésre. Mfor.hu Heti Hármas.
.
2006. június 14. 18:11:00Vállalatok
A széthúzás lehet az olimpiai álom halála
A széthúzás lehet az olimpiai álom halálaAz olimpia magyarországi megrendezését a költségvetés hiányán kívül az összefogásra való képtelenség és a magyar ember kishitűsége akadályozhatja. A budapesti ötkarikás játékokat a vállalati szektor is támogatja. A magánszférát képviselő Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) szerdai konferenciáján az mfor.hu is részt vett.
.
2005. szeptember 20. 11:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Hernádi, Jaksity, Kürti, Molnár, Wolff
Heti Hármas: Hernádi, Jaksity, Kürti, Molnár, WolffAz ősz beköszöntével új sorozatot indított el az mfor.hu. Hetente egyszer a legnagyobb, legismertebb, legnevesebb vállalatok első számú vezetőit, illetve a gazdasági döntéshozókat kérjük fel arra, hogy kommentáljanak három aktuális gazdasági mozzanatot, trendet, történést.
.
2005. január 1. 18:32:00
Jaksity György
hirdetés
hirdetés
.