Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Matolcsy György

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következõ oldal
2018. január 11. 09:31:59Makró
Matolcsy további szja csökkentést szorgalmaz
Matolcsy további szja csökkentést szorgalmazA jegybank elnöke a Figyelőnek adott interjút, amelyben elmondta mikor érheti el az infláció a célszámot, illetve milyen ütemű fejlődés kellene a felzárkózáshoz.
.
2017. szeptember 20. 11:55:59Makró
Matolcsy szerint Északra kell vetni a tekintetünket
Matolcsy szerint Északra kell vetni a tekintetünketEddig a magyar gazdaságpolitika számára gyakran kelet-ázsiai modellek voltak irányadóak, most úgy tűnik, új irányzat jöhet. Matolcsy György szerint a skandináv országok szolgálhatnak számunka példaként.
.
2017. szeptember 8. 06:16:59Makró
Matolcsy: az eurózóna válságkezelése a magyarhoz képest kudarcot vallott
Matolcsy: az eurózóna válságkezelése a magyarhoz képest kudarcot vallottAz eurózóna hagyományos eszközökre alapozó válságkezelése kudarcot vallott az újszerű megközelítésekre és célzott válaszokra épülő magyar modell tükrében, elsősorban az eurózóna, illetve az unió gazdaságpolitikai és politikai felfogása miatt - jelentette ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke csütörtökön, az 55. Közgazdász-vándorgyűlésen, Egerben.
.
2017. május 31. 18:22:59Vállalatok
1,3 milliárddal lettek vastagabbak a Matolcsy-alapítványok
A Pallas Athéné Alapítványok közlése szerint a pénz "biztonságos befektetéseikből" érkezett.
.
2017. április 24. 20:04:59Makró
Matolcsy: meg kell építeni a barátság eurázsiai hídját
Matolcsy: meg kell építeni a barátság eurázsiai hídjátMeg kell építeni a barátság és az együttműködés eurázsiai hídját - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke azon a könyvbemutatón, amelyen Hszi Csin-ping Kína kormányzásáról című kötetének magyar nyelvű kiadását mutatták be az Antall József Tudásközpont, a China International Publishing Group és a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetsége szervezésében hétfőn Budapesten.
.
2017. április 19. 12:46:59Vállalatok
Ujhelyi: az EB szerint nem akartak bankpánikot kelteni Magyarországon
Ujhelyi: az EB szerint nem akartak bankpánikot kelteni MagyarországonA szocialista EP-képviselő azt mondja, Matolcsy György rémeket látott.
.
2017. április 11. 16:34:59Makró
Matolcsy hűséges emberével példálózott Parragh Bianka
Matolcsy hűséges emberével példálózott Parragh BiankaA hitelfelárak ellen hirdetett harcot a friss monetáris tanácstag.
.
2017. március 4. 08:16:59Makró
Varga és Matolcsy háborúja
Varga és Matolcsy háborújaA látszat ellenére most a nemzetgazdasági miniszterre nagyobb szüksége van Orbán Viktornak.
.
2017. február 22. 10:54:54Makró
Matolcsy megint elképesztőket mondott: szövetségeseink bankpánikkal akartak kormányt buktatni
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint az általa vezetett intézmény kivételesen sikeresen működött 2015-ben, mert a kormány és a jegybank stratégiai szövetségben, összehangoltan, koordináltan tevékenykedett. A jegybankelnök szerint egy nagy NATO-szövetséges a kormány megbuktatására a jegybankot szerette volna felhasználni, hogy bankpánikot keltsen Magyarországon. Matolcsy szerint ezt sikerült is.
.
2017. január 22. 09:19:59Makró
Matolcsy: keletről is jöhet megoldás
Matolcsy: keletről is jöhet megoldásKeletről is jöhet megoldás az európai integráció válságára, Magyarország központi szerepet tölthet be ebben, ezért a jegybank által megrendezett Lámfalussy konferencián, hétfőn a Kelet és a Nyugat közötti kapcsolat lesz a kiemelt téma - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke az MTI-nek adott interjújában.
.
2016. november 8. 13:01:59Makró
Matolcsy: legkorábban 2031-ben lesz magyar euró
Nem Magyarország veszélyezteti az EU-t, hanem Brüsszel címmel közölt írást a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap kedden Matolcsy Györggyel, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökével.
.
2016. november 8. 06:37:59Makró
Matolcsy György: 2019-ig is fennmaradhat az MNB laza politikája
Hosszú ideig, 2018-19-ig fennmaradhat a jegybank laza monetáris politikája - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaságnak adott interjújában.
.
2016. november 7. 09:07:59Makró
Matolcsy: megkérdőjelezhetetlen a magyar modell sikere
A költségvetési és a monetáris politikában is jelentős fordulatra, gazdaságpolitikai irányváltásra volt szükség ahhoz, hogy Magyarország újra a befektetésre ajánlott országok között szerepeljen mindhárom nagy hitelminősítő intézet értékelésében - állapította meg a Magyar Idők hétfői számában megjelent írásában Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. Megjegyezte, hogy a Moody's pénteki felminősítésével immár a nemzetközi hitelminősítők is teljeskörűen elismerik az új magyar gazdasági modell eredményeit.
.
2016. június 9. 09:28:59Makró
Matolcsy: rémhír, hogy rosszul áll a magyar gazdaság
Rémhírnek nevezte Matolcsy György jegybankelnök, hogy rosszul állna a magyar gazdaság a Lokál című lapnak adott interjúban.
.
2016. május 9. 17:22:59Makró
Orbán kiállt Matolcsy mellett
Továbbra is támogatja Matolcsy György jegybankelnökségét Orbán Viktor. A miniszterelnök ezt hétfőn a parlamentben, az azonnali kérdések és válaszok órájában közölte, miután az MSZP és az LMP is arról kérdezte őt, hogy helyén maradhat-e a nemzeti bank vezetője.
Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.