Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Mártha Imre

2013. március 14. 09:46:59Vállalatok
Mártha Imre az Invitelnél folytatja
Az Invitel 2013. március 18-ától Mártha Imrét nevezte ki operatív főigazgatói, illetve a megújult nagykereskedelmi és vállalati üzletág vezetői pozíciójába. Mártha Imre a felsővezetői csapat tagjaként az Invitel igazgatótanácsába is beválasztásra bekerült.
.
2013. január 16. 15:22:59Makró
Lemondott Mártha Imre
Közös megegyezéssel megvált vezérigazgatói tisztségétől, és lemondott igazgatósági tagságáról Mártha Imre, az ELMIB Zrt. vezérigazgatója. A társaság operatív irányítását a jövőben az igazgatóság végzi, olvasható a társaság közleményében.
.
2012. január 8. 08:25:59Vállalatok
Sürgős lépésekre lenne szükség az energetikai szektorban
Sürgető a megújulóenergia-termelés hosszú távú támogatásának mielőbbi rendezése, új alapokra kellene helyezni az atomerőműről szóló társadalmi párbeszédet, valamint megfelelő feltételek kellenének az ágazat infrastruktúrájának szinten tartásához és fejlesztéséhez - összegezte Mártha Imre, az ELMIB Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt. vezérigazgatója az energetikai ágazat problémáit.
.
2011. május 17. 09:55:59Vállalatok
Mártha Imre: olcsóbb áramszolgáltatás a cél
Tizenöt évvel a villamos energia társaságok privatizációja után új alapokon kellene az áram árát meghatározni, és ezzel csökkenteni lehetne azt - állítja Mártha Imre, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezérigazgatója, az Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt.(ELMIB) nemrégiben kinevezett vezérigazgatója.
.
2011. május 16. 08:13:59Vállalatok
Mártha Imre az ELMIB csoport élén
Mártha Imre, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. korábbi vezérigazgatója május közepétől az ELMIB csoport vezérigazgatójaként folytatja pályafutását. A legnagyobb magyar magántulajdonú energetikai vállalkozás, az ELMIB Zrt. stratégiai célja, hogy az új vezérigazgató irányításával a hazai energiapiac legnagyobb szereplőivel is versenybe szálljon, és meghatározó szerepet vállaljon a zöldenergia-termelés hazai elterjesztésében.
.
2010. július 30. 12:59:59Vállalatok
Új vezérigazgató az MVM élén
A Magyar Villamos Művek Zrt. július 30-i rendkívüli közgyűlésén döntöttek az eddigi vezérigazgató, Mártha Imre visszahívásáról és egyidejűleg Baji Csaba vezérigazgatói kinevezéséről.
.
2010. január 3. 09:46:58Makró | Vállalatok
Mártha: tőzsdeképes az MVM, de még nem megy a tőzsdére
Az elmúlt másfél évben a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) elvégzett minden olyan feladatot, amely szükséges a társaság részvényeinek tőzsdei forgalmazásához, így a céget akár már holnap be lehetne vezetni a BÉT-re - tájékoztatta Mártha Imre, az MVM vezérigazgatója az MTI-t.
hirdetés
hirdetés
.