Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Hegedüs Sándor

2010. január 27. 12:51:32Makró
Vagyonadó: mi jöhet az AB döntése után?
Az RSM DTM Hungary adópartnere Hegedüs Sándor és Torma Levente a DLA Piper nemzetközi jogi iroda adószakértő állásfoglalása a tegnapi egyhangú alkotmánybírósági döntés után.
.
2010. január 25. 10:46:36Makró
Hibáztunk-e, ha befogadtuk egy felfüggesztett adószámú vállalkozás számláját?
Az adószám felfüggesztésének ideje ’fekete időszak’ az érintett társaság számára, áfát sem levonni, sem visszaigényelni nem tud. A vasszigor teljes, a korábbi időszakok levonható áfája sem vehető figyelembe, illetve a kiutalásokat is leállítja az adóhatóság. A felfüggesztett adószámú vállalkozástól kapott számla esetében az adólevonási jogot nem befolyásolja, hogy a számla kiállítójának adószámát felfüggesztették. A számla befogadójának csupán arra kell figyelnie, hogy a befogadott számla áfája levonható legyen, a számla a vevő nevére szóljon, s hiteles legyen.
.
2010. január 20. 10:56:44
Partneri kinevezések az RSM DTM Hungary Zrt.-nél
Partneri kinevezések az RSM DTM Hungary Zrt.-nélHárom partnert nevezett ki az RSM DTM Hungary Zrt. a társaság szakmai területeinek vezetésére: Hegedüs Sándor, Marczin Mónika és Héhn Miklós új feladatkörét 2010 januárjától látja el.
.
2009. december 22. 13:31:54Vállalatok
Negyedével drágulhat a külföldről történő autóbérlés
Huszonöt százalékos többletköltséget okozhatnak a külföldről, elsősorban Németországból személyautót bérlő cégeknek a jövő évi áfa-változások - mondta Hegedüs Sándor, a tanácsadással foglalkozó RSM DTM Hungary Zrt. adócsoportjának vezetője kedden, az MTI-nek.
hirdetés
hirdetés
.