Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kupa Mihály

2011. március 25. 21:16:59Vállalatok
Jelentős változások a Molnál – Távozik Mosonyi a cég éléről
Jelentős változások a Molnál – Távozik Mosonyi a cég élérőlTizenkét év után elhagyja a Molt a társaság vezérigazgatója, Mosonyi György. A szakember nem válik meg teljesen a cégtől, a felügyelőbizottságban kaphat szerepet. A vezérigazgató távozásával számos más poszton is változások lesznek a társaságnál.
.
2010. február 18. 06:41:59Makró
Kupa: be kellene vezetni valami kis vagyonadót
Az egykori pénzügyminiszter szerint egy évtized ugyan nem kell a talpra álláshoz, ám több év így is eltart, míg magához tér az ország. Komoly problémának látja az egyre nagyobb vagyoni különbségeket is.
.
2008. március 5. 10:54:10Vállalatok
Ismert arcokkal töltötték fel az Új Tulajdonosi Program Tanácsot
Több ismert személyiség vesz részt az Új Tulajdonosi Program levezénylését segítő most megalakult testületben. A tanács elnöke Mészáros Tamás lett, míg a tagok között ott lesz Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT elnöke, Hardy Ilona, a monetáris tanács tagja, Kupa Mihály volt pénzügyminiszter vagy éppen Borsik János szakszervezeti vezető.
.
2007. október 20. 07:59:56Vállalatok
Visszautasítja Bokros Lajos vádjait Kupa Mihály
Kupa Mihály, a Mol felügyelő bizottságának elnöke nyílt levélben utasítja vissza Borkos Lajos, a Közép Európai Egyetem vezérigazgatójának korábbi nyilatkozatát a "lex Mollal" kapcsolatban.
.
2007. május 30. 16:41:00Makró
Kupa: 2010-ig folytatni kell a megszorításokat
Legalább 2010-ig tartani kell a jelenlegi elvonási szintet a konvergenciaprogram teljesítéséhez, így Magyarország 2012-ben csatlakozhat az ERM II. rendszerhez - fejtette ki Kupa Mihály volt pénzügyminiszter a témában szerdán rendezett konferencián Budapesten.
hirdetés
hirdetés
.