Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Karikás György

2010. február 26. 09:11:59Vállalatok
Építkezések: "Vannak cégek, ahol az igénytelenség tetten érhető"
Építkezések: "Vannak cégek, ahol az igénytelenség tetten érhető"Ma az építőiparban szinte csak az ár számít, véli Karikás György, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) vezérigazgatója. Bár szerinte a válság idején sem ugrott meg a minőségi problémák száma, szükségesnek tartja, hogy a beruházóknál a jövőben a jelenleginél sokkal fontosabb szempont legyen a minőség. Az mfor.hu által alapított és a Menedzserek Országos Szövetsége által támogatott Legjobb főnök díj nyertese az építőipar mellett vezetési elveiről, a Leisztinger Tamás birodalmához tartozó Eravisnál töltött éveiről és a főváros határában létrehozandó innovációs parkról is beszélt lapunknak adott interjúban.
.
2010. január 28. 12:16:59Vállalatok
Karikás György nyerte a Legjobb főnök 2009 díjat
Karikás György nyerte a Legjobb főnök 2009 díjatImmár negyedik alkalommal hirdette meg a Menedzsment Fórum a Menedzserek Országos Szövetségének támogatásával a Legjobb főnök díjat. A 2009 évi győztes az ÉMI Nonprofit Kft. vezérigazgatója, Karikás György lett.
.
2010. január 24. 09:41:59Vállalatok
Karikás György: nehéz időszakban sikerült az ágazat innovációs szervező erejévé válni
Karikás György: nehéz időszakban sikerült az ágazat innovációs szervező erejévé válniAz mfor.hu Legjobb főnök 2009 szavazás jelöltjeti közül ezúttal Karikás Györggyel ismerkedhetnek meg az olvasók. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. vezérigazgatója az elmúlt években több területen bizonyította rátermettségét, amelyet szakmai elismerések sora bizonyít.
hirdetés
hirdetés
.