Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Vitézy Tamás

2015. március 13. 16:01:59Vállalatok
Megerősítve: az állam Vitézy horvát kikötőiben utazhat
Megerősítve: az állam Vitézy horvát kikötőiben utazhatEgy írásbeli parlamenti kérdésre adott válasz megerősítette korábbi feltételezésünket, miszerint adott esetben az állam akár meg is vásárolná Vitézy Tamás horvátországi kikötőit és szállodáit.
.
2015. február 24. 05:31:59Makró | Vállalatok
Megvenné az állam a Vitézy-céget, ahol Habony alelnök volt?
Megvenné az állam a Vitézy-céget, ahol Habony alelnök volt?Az állam átvilágítja Vitézy Tamás horvátországi kikötőket és szállodákat üzemeltető cégét, melynek 2010-ig Habony Árpád volt az igazgatósági alelnöke.
.
2010. május 19. 18:09:59Vállalatok
Magyar médiácápák: van minek örülnie a Fidesznek
Magyar médiácápák: van minek örülnie a FidesznekTöbb jobboldali kötődésű médiatulajdonossal bővült hazánk legbefolyásosabb médiaszemélyiségeinek toplistája. Liszkay Gábor és Vitézy Tamás mellett új szereplője a rangsornak Fellegi Tamás, akinek korábbi cége a közelmúltban szerzett részesedést az RTL Klubban. A listát utóbbi csatorna főnöke vezeti, a top 10-ben pedig összesen három vezető található a vezető kereskedelmi csatornától. Mfor.hu háttér.
.
2010. április 9. 07:36:59Vállalatok
Távozott Vitézy cégéből két meghatározó vezető
Távozott Vitézy cégéből két meghatározó vezetőKivált az ismert jobboldali üzletember, Vitézy Tamás által birtokolt Adriatiq Islands Groupból két meghatározó vezetője. Habony Árpád és Szalay-Bobrovniczky Kristóf saját bevallása szerint azért mondott búcsút a horvátországi kikötőket és szállodákat üzemeltető cégnek, mert a jövőről alkotott elképzeléseik alapvetően eltértek Vitézy Tamásétól.
hirdetés
hirdetés
.