Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Fellegi Tamás

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2012. október 30. 06:31:59Makró
Fellegi: rossz jelek vannak a magyar gazdaságban
Fellegi: rossz jelek vannak a magyar gazdaságbanAz egykori miniszter egy hétfői rendezvényen elismerte, hogy az infláció magasabb a kormány előzetes várakozásainál, emellett szerinte a beruházások elmaradása már önmagában elég ahhoz, hogy problémát okozzon. Mfor.hu-tudósítás.
.
2012. május 14. 08:01:59Makró
Hamisították Fellegi aláírását
Hamis miniszteri aláírásokat talált hivatalos dokumentumokon a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) belső ellenőrzése - értesült az MTI Hírcentrum.
.
2012. május 11. 11:08:20Makró
Fellegi már szerdán lemondott
Elvégzettnek tekinti vállalt feladatát, május 15-i hatállyal felmentését kezdeményezte és szeretne visszatérni a nemzetközi üzleti életbe Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter. Orbán Viktor miniszterelnök megköszönte a miniszter munkáját és tanácsadójává kérte fel.
.
2012. április 6. 05:04:59Makró
Fellegi: ötoldalú egyeztetés lesz a jegybank függetlenségéről
Hamarosan ötoldalú, szakértői szintű eseti munkacsoport kezd egyeztetést arról, hogy milyen konkrét formát öltsön az a csomag, amely a magyar jegybanki függetlenséggel kapcsolatos szabályokat tartalmazza - mondta Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter az MTI-nek csütörtökön Washingtonban, ahol a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországgal foglalkozó stábjával folytatott eszmecserét.
.
2012. március 16. 17:46:59Makró
Fellegi: részünkről nincs akadálya annak, hogy a tárgyalások elkezdődjenek
"Közeledett Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) álláspontja abban, hogy az egyeztetés fókuszában a gazdasági-pénzügyi kérdéseknek kell állniuk".
.
2011. december 22. 16:04:59Makró
Fellegi a nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felel
A jövőben az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felel tárca nélküli miniszterként Fellegi Tamás.
.
2011. december 12. 12:40:59Makró
IMF- tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter lesz Fellegi
Fellegi Tamás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium éléről lemondott miniszter tárca nélküli miniszterként marad a kormány tagja - írta az [origo].
.
2011. december 8. 10:46:59Makró
Lemond Fellegi Tamás
Lemond Fellegi TamásLemond a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élén betöltött posztjáról Fellegi Tamás, mivel indoklása szerint nem tudja egyszerre ellátni a miniszteri és IMF tárgyalódelegációval kapcsolatos feladatait, jelentette be a miniszter csütörtök délelőtt.
.
2011. november 11. 05:01:54Makró | Vállalatok
Logisztikai projekteket kínálunk a kínaiaknak
A belváros és a Liszt Ferenc repülőtér közötti vasúti beruházás részletei, az egymilliárd euróval támogatható projektlista tartalma, illetve a finanszírozás technikája, valamit a tervezett logisztikai- és kargóközpont megépítésének keretei is szerepeltek Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter pekingi tárgyalásainak első napján.
.
2011. november 4. 07:49:57Makró
Fellegi: lefektettük a kínai kapcsolatok stratégiai alapelveit
Helyes döntés volt a kormányzati szerkezetben a gazdasági erőforrás koncentrálása - hangsúlyozta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön, a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott "Tárcatükör a Közgázon" című közpolitikai beszélgetésen.
.
2011. október 25. 04:34:12Vállalatok
Nem mozdul a magyar, így a munkahelyet kellene hozzájuk vinni
A magyar munkaerő alacsony mobilitása miatt a munkahelyteremtő beruházásokat kell a magas munkanélküliségtől sújtott térségekbe telepíteni, ez azonban egyes esetekben ösztönzőkkel sem sikerül - mondta hétfőn Londonban Fellegi Tamás.
.
2011. szeptember 16. 08:10:59Vállalatok
A Gazprom főnökével tárgyalt Fellegi Tamás
Fellegi Tamás Moszkvában tárgyalt, egyebek között a Déli Áramlat gázvezeték megépítéséről a Gazprom elnökével.
.
2011. szeptember 14. 08:01:59Vállalatok
Fellegi: forró és eseménydús ősz elé nézünk
A kormány célja, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben az emberek és az állam, illetve a vállalatok közösen viseljék az üzleti terheket és kockázatokat; a korábbi és a hétfőn bejelentett intézkedések is ezt az elképzelést tükrözik - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) budapesti rendezvényén kedden.
.
2011. június 2. 08:04:58Vállalatok
Fellegi: cél a digitális kompetenciák elsajátítása
Mind az egyén, mind a vállalkozások versenyképessége szempontjából hangsúlyos szerepe van az infokommunikációnak, ezért az állam olyan konstrukciókat alakított ki, amelyek az alapszintű digitális írástudáshoz szükséges kompetenciák megszerzését segítik - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szerdán Budapesten "Az Információs Társadalom Parlamentje" című konferencián.
.
2011. május 30. 11:16:59Makró
Fellegi: jó döntés volt a Mol-részvények visszavásárlása
Fellegi Tamás szerint jó és a nemzet érdekét szolgáló döntés volt a Mol orosz kézben lévő részvénypakettjének megvétele.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.