Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Róna Péter

2010. május 17. 08:09:58Makró
Róna: euró helyett visegrádi valuta kellene
Euró helyett a visegrádi országokkal közös valuta bevezetését ajánlja Magyarországnak Róna Péter közgazdász, nyilatkozva a hétfői Magyar Nemzetnek.
.
2010. május 13. 11:44:59Makró
A devizahitelesek miatt bukhat meg Orbán Viktor?
Amennyiben nem sikerül rövid időn belül rendezni a devizahitelesek helyzetét, akkor Orbán Viktor két év múlva Gyurcsány Ferenchez hasonlóan meg fog bukni - állítja Róna Péter közgazdász abban az interjúban, amelyet a Heti Válasz csütörtöki száma közölt.
.
2009. november 25. 14:51:11Makró
Róna: a közgazdaságtannak új alapokra kell helyeznie tevékenységét
A közgazdaságtannak teljesen új alapokra kell helyeznie tevékenységét, mert a gazdasági fenntarthatóság olyan tényezőktől is függ, amelyeket a közgazdaságtan nem mér, és abba beépíteni is lehetetlen - mondta Róna Péter közgazdász A GDP-n túl: a gazdasági teljesítmény és a társadalmi jólét mérése című konferencián szerdán.
.
2009. május 1. 12:29:20Makró | Vállalatok
Róna Péter: az EU beszállító alvállalkozása lettünk
Ha egyszerűen a befizetések és kifizetések egyenlegét nézzük, akkor előnyös volt Magyarországnak az Európai Unióhoz való csatlakozás, ám mélyebb, strukturális értelemben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen a magyar gazdaság mára az Unió "beszállító-összeszerelő alvállalkozásává" vált - hangsúlyozta Róna Péter, az ELTE címzetes egyetemi tanára MTI-nek adott csütörtöki interjújában.
.
2009. február 24. 08:49:55Makró
Devizahitelek: meddig és mit bír el még a lakosság?
Devizahitelek: meddig és mit bír el még a lakosság?Sokszor hallunk mostanában a forinttal kapcsolatban "lélektani határárfolyamról", melynek túllépését már nem bírná el a devizahitelesek jelentős része. Továbbá végeláthatatlan a panaszáradat, mellyel a médiumokban, fórumokon, ismerősi körben találkozni lehet. Ezzel szemben a bankok nyilatkozataiból az derül ki, hogy szinte minden a legnagyobb rendben van, mindenki fizet, mint a katonatiszt. Az igazság valahol a kettő közt lehet, és nyilván egyénfüggő is. Mfor.hu háttér.
.
2004. március 3. 14:53:09Vállalatok
Új vezetők a Nabinál
A NABI Csoport súlyos vesztesége után a vezetőcserében látja a társaság a megújulás lehetőségét.
hirdetés
hirdetés
.