Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Szász Károly

2014. január 23. 05:16:59Makró
Szász Károly a Széchenyi Banknál folytatja
A Széchenyi Kereskedelmi Bank vezérigazgató-helyettese lesz Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) korábbi elnöke - közölte a bank.
.
2013. április 25. 06:37:59Makró
Eddig mintegy 1000 devizahiteles per indult, eredmény nélkül
A felügyelet felmérése szerint eddig mintegy 1000 devizahiteles per indult, az eddigi jogerős ítéletek mindegyike elutasította az adósok kérelmét.
.
2012. december 29. 15:16:15Makró
Szász Károly: a pénzügyi rendszer stabil, de "takaréklángon" van
A pénzügyi rendszer stabil és biztonságos, de nem tölti be teljes mértékben funkcióit, a kereskedelmi bankok, a befektetési szolgáltatók és a biztosító társaságok egyaránt "takaréklángon" működnek - mondta Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke az MTI-nek adott nyilatkozatában.
.
2012. december 26. 15:52:59Makró
Az állam és a pénzügyi közvetítőrendszer kölcsönösen függ egymástól
A PSZÁF elnöke szerint az Európai Bankunióval kapcsolatos javaslatokhoz konstruktívan kell közelíteni, de nem szabad megengedni, hogy ez új törésvonalat eredményezzen Európában. Az állam és a pénzügyi közvetítőrendszer kölcsönösen függ egymástól, a szabályozó rendszer ezt az egymásra utaltságot szeretné nemzeti és európai szinten is feloldani, ám kapcsolatukat nem lehet teljesen elvágni - nyilatkozta Szász Károly az MTI-nek adott interjújában.
.
2011. november 28. 22:55:54Makró
Szász Károly: a végtörlesztés nem oldja meg a devizahitelezés problémáját
A fix árfolyamú végtörlesztés nem oldja meg teljesen a problémát, s rontja a bankok versenyképességét; a pénzügyi termékeket kockázati szempontból különböző kategóriákba sorolnák, és piros, sárga, valamint zöld színnel jelölnék - mondta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke hétfőn a Privátbankár.hu hírportálnak.
.
2011. január 12. 17:15:50Makró
Szász Károly az EBA igazgató tanácsának tagjává választották
Az Európai Unió pénzügyi felügyeleteinek vezetői Londonban megalakították az Európai Bank Hatóságot (European Banking Authority (EBA), amelynek hattagú igazgató tanácsába választották Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökét - közölte a PSZÁF.
.
2010. szeptember 8. 13:44:59Makró
Szász Károlyt nem aggasztja a frank szárnyalása
A PSZÁF elnöke szerint nincs szükség vészforgatókönyv készítésére a forint árfolyamának alakulása miatt.
.
2010. július 7. 06:59:57Makró
A jövőben akár milliárdos bírságokat is kiszabhat a bankokra a PSZÁF
A bankok esetében szigorú ellenőrzést ígér Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) július elsején kinevezett elnöke, aki szerint akár milliárdos bírságokat is kiszabhat a pénzügyi felügyelet - derül ki a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúban.
.
2010. július 6. 07:44:59Makró
Szász szerint független marad a jegybank
A korábbinál nagyobb hatáskört remél a PSZÁF új vezetője, ám Szász Károly az MNB-vel való összevonásról nem tud.
.
2010. július 2. 14:11:49Makró
PSZÁF: a vezetőváltás nem érinti folyamatban lévő feladatokat
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete élén történt vezetőváltás nem érinti a korábban a folyamatban lévő feladatokat, vizsgálatokat - közölte a szervezet pénteken.
.
2010. július 1. 16:49:31Makró
Hivatalosan is Szász Károlya a PSZÁF új elnöke
Sólyom László köztársasági elnök kinevezte Szász Károlyt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökévé.
.
2010. június 23. 05:39:42Makró
Szász Károly visszatér a PSZÁF élére
Szász Károly visszatér a PSZÁF éléreA Magyar Hírlap értesülései szerint legkésőbb kora ősszel visszatér a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) élére Szász Károly korábbi elnök.
hirdetés
hirdetés
.