Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Markó Andrea

2010. július 16. 13:19:59Vállalatok
Lecserélték a HungaroControl vezérigazgatóját
Lecserélték a HungaroControl vezérigazgatójátFellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter elfogadta a HungaroControl Zrt. vezérigazgatójának lemondását. Markó Andrea 2010. július 15-i hatállyal távozik a cégtől. Feladatait július 16-tól Szepessy Kornél veszi át. Az új vezérigazgatónak elsősorban a társaság szervezetének fejlesztésében, nemzetközi kapcsolatainak erősítésében lesznek teendői, közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
.
2010. július 8. 08:49:59Vállalatok
Népszabadság: egyelőre marad a HungaroControl vezére
A légi irányításért felelős HungaroControl Zrt. (HC) vezérigazgatója már a múlt héten felajánlotta lemondását Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszternek, ám azt egyelőre nem fogadták el - írta szakmai körökre hivatkozva csütörtöki számában a Népszabadság.
.
2010. január 26. 19:41:59Vállalatok
Markó Andrea: egymás elfogadása a legfontosabb érték
Az mfor.hu legjobb főnök szavazásán Markó Andrea, a Hungarocontrol vezérigazgatója mutatkozik be. A szavazás egyetlen női résztvevője az elégedett munkatársak motiváltságában hisz, véleménye szerint ők még a hegyet is elhordják.
.
2007. január 10. 11:11:00Vállalatok
Az ÁPV-hez igazolt a volt MÁV-vezér
Gyakorlatilag meghosszabbította az év közepéig az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. (ÁPV) igazgatósági tagjainak megbízatását a miniszterelnök. A testületnek két új tagja van, Gaál Gyula, a MÁV volt vezérigazgatója és Markó Andrea pénzügyi államtitkár.
hirdetés
hirdetés
.