Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Szalai Annamária

2013. április 12. 08:10:59Vállalatok
Elhunyt Szalai Annamária
Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke.
.
2011. november 22. 19:40:58Vállalatok
Szalai Annamária: az információs társadalom a felzárkózás alapja
Szalai Annamária: az információs társadalom a felzárkózás alapjaA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elkötelezett a szélessávú internet magyarországi terjedésének támogatása mellett - mondta Szalai Annamária, a hatóság elnöke kedden Balatonfüreden, az Infotér Konferencia (Informatika a társadalomért) megnyitását követően.
.
2010. október 14. 08:01:57Vállalatok
Novemberben lehetnek új vezetői a közmédiumoknak
Szalai Annamária szerint legkésőbb november közepére megválasztják a közmédiumok új vezetőit. Ez pedig lehetőséget ad egy új, működőképes struktúra kialakítására, mondta a médiahatóság elnöke a Duna Televízióban.
.
2010. augusztus 18. 07:34:56Vállalatok
Szalai: lehetetlen lenne korlátozni a sajtószabadságot
Szalai Annamária szerint nem kell és nincs mitől félteni a sajtószabadságot, a kormány részéről nincs ilyen szándék. Ám ha lenne, akkor sem lehetne megvalósítani.
.
2010. augusztus 11. 08:04:59Vállalatok
Hatályba léphet az új médiaszabályozás
Hatályba léphet az új médiaszabályozásSchmitt Pál köztársasági elnök aláírta a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló jogszabályt, amely szerint új struktúrában működnek majd a közmédiumok. Ugyancsak a keddi Magyar Közlönyben jelent meg, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Szalai Annamáriát nevezte ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. A média-törvénycsomag aláírása miatt az MSZP, az LMP és a Jobbik is az Alkotmánybírósághoz fordul.
.
2010. augusztus 10. 23:29:57Vállalatok
Szalai Annamária lesz a médiahatóság feje
Orbán Viktor miniszterelnök kinevezte Szalai Annamáriát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének - olvasható a keddi Magyar Közlönyben.
hirdetés
hirdetés
.