Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Fekete István

2009. január 20. 13:44:58Makró | Vállalatok
JVSZ: a vállalatok versenyképességét kell fejleszteni
A vállalatok versenyképességét kell fejleszteni, és ezzel javul az ország versenyképessége is - mondta Fekete István, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) elnöke az érdekképviselet keddi évindító háttérbeszélgetésen, Budapesten.
.
2008. november 26. 17:59:43Makró | Vállalatok
Csaknem felére eshet itthon az autóeladások száma
Csaknem felére eshet itthon az autóeladások száma"A magyar autópiac az utóbbi években elszakadt a valóságtól, az eladott autók számának 240 ezerről 140-150 ezer környékére kell csökkennie" - mondta el Gablini Gábor, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke a "Krízis és túlélés" című szerdai konferencián. Az eseményen felszólalt Fekete István, a Joint Venture Szövetség elnöke is, aki szerint az európai gazdaságok lassulása miatt új exportpiacokra kell koncentrálniuk a magyar vállalatoknak.
.
2007. március 26. 08:31:00Vállalatok
A tanácsadóktól várják a megoldást a cégek a megszorításokra
A tanácsadóktól várják a megoldást a cégek a megszorításokraA vállalatok egyre gyakrabban várják el a tanácsadótól, hogy az a projekt gyakorlati megvalósításában is részt vegyen. Az iparág mfor.hu Heti Hármasában megszólaltatott vezetői szerint a megszorító intézkedések miatt nemhogy csökkenne, inkább nőhet az érdeklődés a tanácsadói szolgáltatás iránt.
.
2006. november 20. 07:51:00Makró | Vállalatok
Kutatásra sarkallhatja a cégeket az Audi-ügy
Kutatásra sarkallhatja a cégeket az Audi-ügyPozitívan fogadták a hazai vállalatok a kormány azon lépését, hogy - engedve az Audi nyomásának - lehetővé tette a K+F-re fordított fejlesztések leírását a szolidaritási adó alapjából. Az mfor.hu Heti Hármas sorozota ezúttal arra volt kíváncsi, követik-e más vállalatok is a német befektető harcias érdekérvényesítő példáját.
.
2006. október 24. 08:51:00Vállalatok
Munkahelyi stresszoldás: tippek és praktikák
Munkahelyi stresszoldás: tippek és praktikákEgy cégvezető humorral is védekezhet a stressz ellen, de elejét veheti a feszültségnek azáltal is, ha megfelelően kommunikálja a változásokat, illetve ha figyel a rekreációra. Az mfor.hu Heti Hármasa egy menedzserszervezet első emberét, egy vezetőt és egy pszichiátert kérdezett a stresszkezelésről.
.
2006. október 6. 14:51:00Vállalatok
Beugró menedzserek pótolhatják a cégvezéreket
Beugró menedzserek pótolhatják a cégvezéreketHazánkban is kezdi megvetni a lábát a nemzetközi piacon már évek óta létező interim menedzsment. A szolgáltatás lényege, hogy az átmenetileg kieső felsővezetőket bizonyos időszakra gyorsan és professzionálisan helyettesítik bérbevett szakember segítségével. A módszer nem csupán hatékony, de idő- és pénztárcakímélő megoldást is jelent a hazai cégek számára, tudta meg az mfor.hu.
.
2006. április 6. 11:21:00Vállalatok
Fekete István lett a Joint Venture Szövetség elnöke
Új elnököt választott tisztújító közgyűlésén a Joint Venture Szövetség. Mosonyi Györgyöt, a Mol Rt. vezérigazgatóját Fekete István, a Henkel Magyarország Kft. korábbi ügyvezető igazgatója követi az elnöki poszton.
.
2006. január 1. 23:59:00
Fekete István
hirdetés
hirdetés
.