Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Pleschinger Gyula

2014. május 1. 07:34:59Makró
Pleschinger Gyula: az MNB nyitva hagyta a kamatcsökkentés lehetőségét
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nyitva hagyta pénzügypolitikai lehetőségeit, beleértve az újabb kamatcsökkentést is, ha a külső kockázatok enyhülnek - nyilatkozta Pleschinger Gyula a The Wall Street Journal című lapnak.
.
2013. november 29. 09:16:59Makró
Pleschinger: már most is befektetésre ajánlott kategóriában kellene lennünk
Nincs komolyabb nézeteltérés az Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsán (MT) belül, egyedül a kamatcsökkentés mértékében merült fel különbség a jegybankárok között - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Pleschinger Gyula, a testület tagja, aki az utolsó három kamatdöntésnél megszavazott 20 bázispont helyett csupán 10 bázispontos csökkentés mellett volt.
.
2013. november 16. 08:58:59Makró
Pleschinger: tovább kell csökkenteni a kamatvágás mértékét
A Magyar Nemzeti Banknak (MNB) tovább kell csökkentenie a kamatvágás mértékén, elejét véve egy jelentősebb kamatemelésnek, ha romlana a hangulat a nemzetközi piacokon - jelentette ki Pleschinger Gyula, az MNB Monetáris Tanácsának tagja a Reuters hírügynökségnek.
.
2013. március 4. 17:31:59Makró
Pleschinger Gyulát választották a monetáris tanács tagjává
Az Országgyűlés Pleschinger Gyulát választotta meg hat évre a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának tagjává hétfőn.
.
2012. szeptember 19. 05:10:55Makró
A magyar kormány is ronthat a növekedési prognózisán
A kormány a harmadik negyedév után felülvizsgálja idei makrogazdasági prognózisát, és valószínűleg ront az idei, stagnálás közeli növekedési várakozásán; az idei költségvetési hiánycél azonban nincs veszélyben - mondta Pleschinger Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a Dow Jones hírügynökségnek adott interjúban kedden.
.
2012. július 20. 11:13:59Makró
Az NGM cáfolja, hogy Pleschinger Gyula távozna
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben Pleschinger Gyula a jövőben is a Nemzetgazdasági Minisztérium adó - és pénzügyekért felelős államtitkári pozícióját tölti be, olvasható a kormányzati portálon.
.
2010. szeptember 24. 04:01:59Makró | Befektetés
ÁKK: inkább felminősítés előtt az ország
Az ÁKK vezetője nem tart Magyarország leminősítésétől, véleménye szerint több realitása van annak, hogy a hitelminősítők a közeljövőben javítják az ország besorolását.
.
2010. szeptember 2. 20:09:59Makró | Befektetés
Megvan az ÁKK új vezérigazgatója
Pleschinger Gyula lesz az Államadósság-kezelő Központ új vezérigazgatója - tudta meg a Heti Válasz Online, értesülésüket a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóosztálya is megerősítette a honlapnak.
hirdetés
hirdetés
.