Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Bencsik János

2011. december 2. 21:04:42Makró
Lemond Bencsik János energiaügyi államtitkár
Lemond Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi államtitkára. A hírt maga Bencsik János erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben péntek kora este, miután több internetes sajtóorgánumban megjelent a lemondásáról szóló hír.
.
2011. április 29. 13:40:59Vállalatok | Befektetés
Robbanásszerűen nőhet az OTP nyeresége a következő években
Robbanásszerűen nőhet az OTP nyeresége a következő évekbenElsősorban Romániában növelné piaci részesedését a legnagyobb hazai bank - hangzott el a pénteki éves közgyűlésen. A pénzintézet vezetősége a következő években robbanásszerű eredménynövekedésre számít a kockázati költségek eltűnésével. A kedvező profit mellett hazánk országkockázati felárának csökkenése jelenhet muníciót a menedzsment szerint még mindig alulértékelt részvények számára. Mfor.hu-tudósítás.
.
2010. szeptember 17. 07:31:59Vállalatok
Bencsik üzenete az energiaszolgáltatóknak: ki lehet vonulni
Elgondolkodhatnak az energiaszolgáltatók azon, hogy a változó szabályozói környezetben akarnak-e még hazánkban tevékenykedni - erről a Nemzetgazdasági Minisztérium energiastratégiáért és otthonteremtésért felelős államtitkára beszélt a Magyar Nemzetnek.
.
2010. szeptember 16. 07:38:58Vállalatok
Bencsik János: formálódik az új energiastratégia
Szövetségeseket keres a kormány a most formálódó nemzeti energiastratégiájához - mondta Bencsik János energiaügyi és otthonteremtési államtitkár szerdán Siófokon, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület 57.vándorgyűlésén, konferenciáján és kiállításán.
hirdetés
hirdetés
.