Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Csicsáky Péter

2013. július 2. 11:07:59Vállalatok
Lemondott a Takarékbank vezérigazgatója
Lemondott és azonnali hatállyal távozott posztjáról Csicsáky Péter a Takarékbank elnök-vezérigazgatója - írja a Napi Gazdaság.
.
2010. november 15. 07:55:48Makró
Csicsáky Péter lett "Az év bankára"
Csicsáky Péter lett "Az év bankára"Csicsáky Pétert választották "Az év bankárává" a Magyarországon működő bankok vezetői. A TakarékBank Zrt. elnök-vezérigazgatója azok közé a bankvezetők közé tartozik, akiknek neve egybeforrt bankjuk nevével – áll az indoklásban.
.
2009. október 7. 13:11:59Makró
Visszakerült posztjára Erdei Tamás
A Magyar Bankszövetség új elnöke Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.
.
2008. május 19. 11:44:56Makró
Alig emelkednek a lakossági hitelkamatok
Alig emelkednek a lakossági hitelkamatokAz elmúlt hónapok nemzetközi pénzügyi válsága úgy tűnik, hogy a magyar lakossági hitelpiacot csak minimálisan érinti. Az mfor.hu által megkérdezett szakemberek szerint az éles verseny miatt alig marad tér a kamatok emelésére.
.
2008. május 6. 12:39:00Makró | Vállalatok
Kiépülhet az ország legnagyobb bankfiókhálózata
Kiépülhet az ország legnagyobb bankfiókhálózataA magyar bankszektor egyedi színfoltja a takarékszövetkezeti hálózat, amely - a külföldi versenytársak megjelenése ellenére - még mindig a hazai bankpiac tíz százalékát tudhatja magáénak. A mintegy 1600 fiókból álló hálózat új termékek bevezetésére szánta el magát a TakarékPont rendszeren belül, amely reményeik szerint megakadályozhatja a további piacvesztést, sőt akár térnyerést is eredményezhet.
hirdetés
hirdetés
.