Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kádár Tamás

2017. május 12. 07:31:29Vállalatok
7 milliárdos bevételre számít idén a Sziget, 700 milliós profittal
7 milliárdos bevételre számít idén a Sziget, 700 milliós profittalAz idén is nyereséggel számolnak a Sziget szervezői. A fesztivál bevétele hétmilliárd forint körül alakulhat, és 10 százalékos nyereséget várnak - mondta a Világgazdaságnak Kádár Tamás, a Sziget operatív vezetője.
.
2011. május 26. 16:09:59Vállalatok
A Szigethez igazolt az Est Média korábbi ügyvezetője
Június 1-től a Sziget Kft. cégvezetőjeként segíti a szervezőiroda munkáját Kádár Tamás. A szakember korábban az Est Media Group ügyvezetését látta el.
.
2011. március 17. 18:16:59Vállalatok
Távozik az Est Média vezére
Távozik az Est Média vezéreÁprilis végén közös megegyezéssel távozik Kádár Tamás az Est Media Group ügyvezetői posztjáról. A szakember 2008 eleje óta töltötte vezette a médiavállalatot.
.
2010. február 3. 08:01:59Vállalatok
A nagy Bumeráng-deal: szabad kezet adott Bochkoréknak a Neo FM
A nagy Bumeráng-deal: szabad kezet adott Bochkoréknak a Neo FMSrácok, azt csináltok, amit akartok, csak hozzatok végre hallgatókat – leegyszerűsítve ezzel a jelmondattal szerződtette a Neo FM január elején a Bumeráng stábját. A kereskedelmi rádió átfogó médiakampánnyal segíti ismét felpörögni a piac egykor leghallgatottabb műsorát, amely reményeik szerint mágnesként vonzza majd az egyelőre bizonytalankodó hirdetőket. Az induláskor ígért paradigmaváltást és igényes szórakoztatást a jelek szerint felülírta az üzleti realitás, mint ahogy ma már a Bochkor-Boros páros sem beszél a politika mocskáról a Neo FM győzelmével és a Sláger Rádió bukásával kapcsolatban. Mfor.hu háttér.
.
2009. április 15. 08:49:55Vállalatok
Ébredező óriás: az iWiW babérjaira törhet a Facebook
Ébredező óriás: az iWiW babérjaira törhet a FacebookAz iWiW ma már több mint egy program, szinte fogalom, a napi párbeszédek szerves része, számos emberi sors befolyásoló eszköze. Kategóriájában szinte egyedülálló - legalábbis egyelőre. A Facebook eddig csak külföldön volt jelen, jelenleg azonban már 200 ezer magyar tagja is van. Ez pedig tipikusan az a műfaj, amely beindul, mint egy lavina, vagy eltűnik a süllyesztőben. Mfor.hu háttér.
.
2009. március 9. 08:34:00Vállalatok
A Sláger vagy a Danubius helyére törnek a Rádiócafé tulajdonosai
A Sláger vagy a Danubius helyére törnek a Rádiócafé tulajdonosaiNovemberben lejár a két országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius Rádió frekvenciaengedélye. Az új pályázatkiírást rajtra készen várják a Rádiócafé tulajdonosai. Erről és az idáig vezető útról beszélgetett az mfor.hu Kádár Tamással, az Est Media Group ügyvezetőjével.
hirdetés
hirdetés
.