Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Vitézy Dávid

2015. február 7. 07:16:59Vállalatok
Megszólalt Vitézy a feljelentés ügyében
Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi vezetője szerint a társaságtól való távozásakor minden szabályosan történt az átadás-átvételi eljárásban, szerinte a BKK vezérigazgatója által aláírt, ezzel ellentétes tartalmú közlemény minden alapot nélkülöző vádaskodás.
.
2014. december 3. 12:10:59Vállalatok
Dabóczi váltja Vitézyt a BKK élén
A Fővárosi Közgyűlés szerdán úgy döntött a jövő év első napjától Dabóczi Kálmán, a Közlekedéstudományi Intézet ügyvezető helyettese váltja Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) élén.
.
2012. november 4. 19:28:38Vállalatok
Vitézy: külső szolgáltatókkal a BKV teljesítménye is mérhető lesz
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója szerint ha külső szolgáltatókat vonnak be a buszüzemeltetésbe, azzal a BKV teljesítménye is összehasonlítható és számon kérhető lesz.
.
2011. május 20. 12:37:59Vállalatok
Ritkábban jár hétfőtől a metró
Ritkábban jár hétfőtől a metróMűszaki okok miatt 43 metrókocsit vonnak ki hétfőtől a forgalomból, miután az elmúlt időszakban több tűzeset történt, közölte Tarlós István. A főpolgármester szerint a harminc év felett metrók esetében fokozott a balesetveszély, a most leálló kocsik negyven év felettiek. Az intézkedés miatt ritkábban járnak majd a járatok. A szakszervezet szerint már januárban el kellett volna kezdeni a munkákat.
.
2011. április 20. 12:34:40Vállalatok
Heteken belül kiírják a pályázatot a metrókocsik felújítására
Heteken belül kiírhatják a közbeszerzést a 2-es metróvonalon futó Ev és Ev3-as szerelvények felújítására. A szakszervezet szerint már januárban el kellett volna kezdeni a munkákat.
.
2011. február 6. 17:49:59Vállalatok
Vitézy: a BKV költségvetéséből 30 milliárd forint hiányzik
Vitézy: a BKV költségvetéséből 30 milliárd forint hiányzikA BKV 2011-es költségvetéséből összesen 30 milliárd forint hiányzik, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bízik abban, hogy a cég anyagi helyzetének megoldásában a kormány is segítséget nyújt, mivel a Fővárosi Önkormányzat költségvetésében nincsenek már milliárdos tartalékok. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója az MTI-nek adott interjújában azt mondta, szigorúbb bérpolitikára és a finanszírozási rendszer teljes átalakítására is szükség van.
.
2011. február 3. 06:01:59Makró | Vállalatok
Újra elővették - hamarosan fizethetjük a pesti dugódíjat?
Újra elővették - hamarosan fizethetjük a pesti dugódíjat?Az elmúlt években a hallgatóságtól függően több nyilatkozat is elhangzott a politikusok szájából a lehetséges budapesti dugódíjjal kapcsolatban. Újabban az a hír járja, hogy a kormány februárra ígért reformcsomagjának egyik bevételi lába lehet egy esetleges dugódíj bevezetése, a részletekről azonban egyelőre csak találgatni lehet. Mfor.hu-háttér.
.
2010. október 27. 13:49:59Vállalatok
Indul a Tarlós-korszak - lefokozzák a BKV-t, új mamutcég születik
Indul a Tarlós-korszak - lefokozzák a BKV-t, új mamutcég születikBudapesti Közlekedési Központ (BKK) néven új közlekedési mamutcég létrehozásáról döntött mai ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A BKK feladata lesz Budapest közlekedésének szervezése, irányítása és finanszírozása, valamint a fejlesztések koordinálása. Ez egyben azt is jelenti, hogy több fővárosi vállalatot lefokoznak – a BKV például kizárólag szolgáltató-üzemeltető feladatokat lát majd el. Mfor.hu háttér.
.
2010. január 18. 07:31:59Vállalatok
VEKE: súlyos vereséget szenvedtek az utasok
A BKV-bérletek érvényességének meghosszabbítását, a februártól esedékes tarifaemelés visszavonását és a sztrájktörvény módosítását javasolja a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE).
hirdetés
hirdetés
.