Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Gerő Viktor

2011. április 1. 18:34:59Vállalatok
Távozik Gerő Viktor az allegroup éléről
A Vaterát, a TeszVeszt és az Árukeresőt is birtokló allegroup hazai vezetője, Gerő Viktor távozik a cég éléről. A hazai cégcsoport ügyvezetését megosztva Csupor Erik és Kolláth Klára veszik át.
.
2009. május 26. 13:19:04Vállalatok
Bevált a feltöltési díj a Vaterának
Bevált a feltöltési díj a VateránakJelentősen kitisztult az aukciós piactér a Vatera és a TeszVesz.hu oldalain a feltöltési díj bevezetése után, hiszen megcsappant azoknak a termékeknek az ára, amelyeket nem tudnak értékesíteni a felhasználók. Ugyanakkor az eladott árucikkek darabszáma nem csökkent a lépéssel, nagyjából napi 15 ezer a sikeresen lezárult aukciók száma. Továbbra is a tervek között szerepel, hogy a két céget egyesítsék, ugyanakkor a brandeket meg kívánják tartani. Jelenleg egy olyan rendszert dolgoznak ki, amellyel tovább tudják javítani a biztonságot.
.
2009. március 24. 11:09:11Vállalatok
A Vaterának is teszt a feltöltési díj elleni tiltakozás
A Vaterának is teszt a feltöltési díj elleni tiltakozásAz utóbbi napokban komoly tiltakozást váltott ki sok Vatera-felhasználóból, hogy az aukciós oldal bejelentette a feltöltési díj bevezetését, azaz április 6-tól már a sikertelen aukciók után is fizetni kell. Gerő Viktor, a cég ügyvezetője az mfor.hu-nak elmondta: sok visszajelzést kaptak a felhasználóktól, hogy a feltöltött tárgyak mennyisége miatt lassan áttekinthetetlen lesz az oldal, ezért döntöttek a díj bevezetése mellett.
.
2008. december 18. 08:34:44Vállalatok
Nem érzi a válságot a Vatera
A vásárlási kedven egyáltalán nem, legfeljebb az átlagos vásárlási érték csökkenésén mérhető le a gazdasági válság hatása az internetes kereskedelemben – mondta el a Világgazdaságnak Gerő Viktor, a Vatera.hu ügyvezető igazgatója.
.