Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Mario Draghi

2017. július 20. 20:28:33Makró
Nem igazán hisznek az EKB-nak
A várakozásoknak megfelelően a csütörtöki ülésén nem változtatott az alapkamaton az Európai Központi Bank döntéshozó testülete, de nem ez volt a lényeg.
.
2015. április 19. 09:52:59Makró
Draghi nem számol a görög csőddel
Görögországnak sok munkára van szüksége, s ezt minél sürgősebben el kell végeznie ahhoz, hogy a hitelezői számára elfogadható reformtervet dolgozzon ki - közölte Mario Draghi, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke szombaton.
.
2014. november 21. 11:34:59Makró
Nem vár gyorsulást a növekedésben Draghi
Nem várható az eurózónás gazdasági növekedés gyorsulása a következő hónapokban a csütörtökön publikált eurózónás beszerzésimenedzser-index (BMI) alapján - mondta Mario Draghi, az Európai Központi Elnöke (EKB) egy pénteki konferencián.
.
2013. október 16. 17:10:59Makró
Draghi a devizahiteles csomagról faggatta Orbánékat
Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke információkat kért a magyar kormánytól a devizahitelek ügyét illető tervekkel kapcsolatban - számol be a Reuters.
.
2012. december 7. 12:16:59Makró
A magyar jegybank galambjainak is üzent Draghi Budapesten
A magyar jegybank galambjainak is üzent Draghi BudapestenBurkoltan bírálta a magyar jegybank kamatcsökkentési politikáját az EKB elnöke pénteken egy konferencián. A szakember szerint hibás döntés a gazdaság élénkítése érdekében csökkenteni a kamatot. Magyar kollégája szerint elsősorban stabilitás, kiszámíthatóság és bizalom kell ma hazánkban. Mfor.hu-tudósítás.
.
2012. szeptember 14. 11:58:59Szubjektív
Egy bank mind felett
Egy bank mind felettAz mfor.hu heti esszenciáját az Európai Bizottság indítványa ihlette, miszerint bankfelügyeleti hatáskört adnának az Európai Központi Banknak (EKB).
.
2011. május 17. 14:14:59Makró
Mario Draghi, az EKB harmadik elnöke
Egy olasz, aki mindenkinek tetszik. Ismerői szerint Mario Draghiban minden együtt van, ami az Európai Központi Bank (EKB) vezető posztjának betöltéséhez elsősorban kell: gazdag nemzetközi tapasztalat, elismertség és ambíció. Emellett élvezi mind Olaszország, mind a többi vezető európai ország támogatását.
.
2011. május 12. 08:01:59Makró
Olasz elnöke lehet az EKB-nak
Nagy valószínűséggel Mario Draghit, az olasz központi bank jelenlegi vezetője lesz az Európai Központi Bank (EKB) új vezetője, miután Angela Merkel, német kancellár is támogatja jelölését a posztra.
hirdetés
hirdetés
.