Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Zsuga János

2013. szeptember 21. 15:13:59Vállalatok
Újabb komoly elismerés az Év Menedzserének
A gáz és olajipari képzés egyik komoly nemzetközi intézménye, az Ukrán Olaj-, és Gázipari Állami Egyetem pénteken avatta díszdoktorrá, Dr. Zsuga Jánost. Az FGSZ Zrt. korábbi első embere az év elején kapta meg az Év menedzsere 2012 elismerést.
.
2013. július 31. 07:19:52Vállalatok
A távozó év menedzsere továbbra is IT-tag marad
Zsuga János, aki nemrég fáradtságra hivatkozva lemondott a központi gázvezetékeket birtokló, a Mol tulajdonában lévő FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatói posztjáról, továbbra is a társaság igazgatósági elnöke marad - írta a Népszabadság szerdán.
.
2013. július 24. 07:31:59Vállalatok
Felmondott az év menedzsere
Felmondott az év menedzsereAz év elején az év menedzserének választott Zsuga fáradtságra hivatkozva távozik.
.
2013. március 12. 14:26:26Vállalatok
Év menedzsere: a vezetés nem más, mint alázattal járó szolgálat
Év menedzsere: a vezetés nem más, mint alázattal járó szolgálatFebruár végén adták át az Év menedzsere díjat, melyet ezúttal Dr. Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója nyert el. A szakember, illetve az általa vezetett csapat tevékenységét az elmúlt időszakban számos szakmai elismeréssel díjazták, országos ismertségre a 2009-es gázválság idején tett szert. A cégvezető az mfor.hu kérdéseire is válaszolt.
.
2011. május 18. 13:58:59Vállalatok
Zsuga János a Gázipari Egyesülés új elnöke
Zsuga János a Gázipari Egyesülés új elnökeZsuga Jánost, a Mol csoporthoz tartozó FGSZ Földgázszállító Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották a Magyar Gázipari Egyesülés (MGE) igazgatóságának elnökévé a közelmúltban lemondott Laczó Sándor helyett.
hirdetés
hirdetés
.