Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Nobilis Kristóf

2017. január 24. 05:46:59Vállalatok
Gyanúsított lett az Eximbank egykori vezére és Nobilis Kristóf is
Nátrán Roland, az Eximbank volt vezérigazgatója, egyben a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) korábbi helyettes államtitkára is gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amelyet a pénzintézet ingatlanbérleti szerződése miatt folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - számolt be keddi cikkében a Magyar Nemzet.
.
2012. március 6. 12:19:59Vállalatok | Befektetés
Budapest legnagyobb ingatlan-portfóliója cserél gazdát
Jászai Gellért értékesíti budapesti ingatlan befektetéseit. A második és ötödik kerületi ingatlanok adásvételére vonatkozó megállapodás, egy Nobilis Kristóf érdekeltségi körébe tartozó céggel jött létre. A felek a tranzakció értékét üzleti titokként kezelik, olvasható egy közleményben.
.
2008. október 17. 09:04:40Vállalatok
Ismét Demján a leggazdagabb magyar
A magyarországi gazdagok tavaly óta többnyire még gazdagabbak lettek, és új nevek is megjelentek köztük - derül ki a Népszabadság idei, a leggazdagabbakat bemutató Top 150 című kiadványából.
.
2008. április 2. 08:54:00Vállalatok
Új tulajdonos az InfoRádiónál avagy jó üzlet-e a rádiózás?
Új tulajdonos az InfoRádiónál avagy jó üzlet-e a rádiózás?Egyre több befektető látja a médiában biztosítva pénzének hatékony megtérülését. A rádiókban elköltött reklámbüdzsé azonban nem nő, viszont egyre többen osztoznak rajta. Mi a megoldás? A médiabirtoklással együtt járó esetleges politikai hatalomra törekszünk a médiabiznisszel vagy a tematikus rádiózás terén próbálunk piaci rést találni? Az mfor.hu piaci szereplőket kérdezett a témában az InfoRádió közelmúltbeni tulajdonosváltása apropóján.
.
2008. március 12. 20:29:54Vállalatok
Az InfoRádiót is megvette az Index tulajdonosa
Újabb médiapiaci akvizíciót jelentett be a Közép-Európai Média Zrt., amely eddig elsősorban az internetes szektorban terjeszkedett, hiszen a társaság tulajdonában van többek között az index.hu és a Bookline is. A társaság szerdán az InfoRádió felvásárlását jelentette be.
.
2007. december 3. 16:14:59Vállalatok
Tovább növekedhet a Nobilis-birodalom
Tovább növekedhet a Nobilis-birodalomA közelmúltban végrehajtott alaptőke-emelés egy nagyszabású fazonigazítás előjele lehet az Index hírportált is birtokló Közép Európai Média és Kiadó Zrt-nél. Elemzők szerint akár felvásárlásokba is kezdhet a cég hamarosan. Mfor.hu háttér.
.
2006. május 5. 07:01:00Vállalatok
Nobilis lett a BIF igazgatóságának elnöke
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. (BIF) igazgatósága csütörtöki ülésén egyhangúlag Nobilis Kristófot választotta meg az igazgatóság elnökévé - tudatta a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
hirdetés
hirdetés
.