Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Soós Csaba

2013. május 7. 06:11:00Vállalatok
Felmondott az E-Star-vezér
Felmondott az E-Star vezérigazgatója - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.
.
2011. május 17. 14:16:59Vállalatok
E-Star: Amikor a kishal eszi meg a nagyot
E-Star: Amikor a kishal eszi meg a nagyot"A jelenlegi fordított helyzetben a kishal eszi meg a nagyot, a közeljövőben egy kétszer akkora E-Star születhet meg, mint eddig" - mondta a hétfőn bejelentett lengyel akvizícióval kapcsolatban Soós Csaba, a társaság igazgatóságának elnöke. A menedzsment szerint a felvásárlás kiváló lehetőség, hogy belépjenek a lengyel piacra, a 21 millió eurós üzlet finanszírozása is biztosított. Mfor.hu-háttér.
.
2010. július 29. 10:54:59Befektetés
Kiszáll az egyik nagy részvényes az RFV-ből
A jövő év végéig várhatóan kiszáll az RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyrt.-ből Makra József László, a cég egyik nagy tulajdonosa - közölte a társaság a BÉT honlapján csütörtökön.
.
2009. szeptember 21. 08:01:59Vállalatok
A 34 éves sípálya-tulajdonos tőzsdei cégvezető: az üzlethez nem kell tankönyv
A 34 éves sípálya-tulajdonos tőzsdei cégvezető: az üzlethez nem kell tankönyvAz üzleti életben való boldogulást csak a gyakorlatban lehet elsajátítani – vélekedik Soós Csaba, a Regionális Fejlesztési Vállalat (RFV) igazgatóságának elnöke. A szakember saját bevallása szerint az energiahatékonyságba is fokozatosan tanult bele, az ország legnagyobb sípályáját pedig részben fanatizmusból építi meg. Mfor.hu-interjú.
hirdetés
hirdetés
.