Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Wáberer György

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. december 5. 19:35:07Vállalatok
1 milliárd forintos tőkével alapítványt hozott létre Wáberer György
Az alapítvány hátrányos helyzetű embereken segít majd.
.
2017. június 28. 14:02:42Vállalatok
Garancsi pofozhatja ki a SZOT-üdülőt, 20 milliárdból
Eltűnik Budapest egyik legégőbb szégyenfoltja, luxuslakások lesznek a helyén.
.
2016. november 22. 05:55:59Vállalatok
Orbán megbízottja veheti meg a rózsadombi SZOT-szállót
Év végéig lezárulhat a budapesti II. kerületi Rózsadombon lévő egykori SZOT-szálló adásvétele - erősítette meg a Magyar Nemzetnek az épület jelenlegi tulajdonosa, a CIB-csoport.
.
2016. június 22. 11:22:59Vállalatok
Visszavonul az egyik leggazdagabb magyar milliárdos
Értékesíti a nevét viselő Waberer's International Nyrt.-ben meglévő részvényeit Wáberer György, és bejelentése szerint visszavonul a vállalatban betöltött aktív részvételtől.
.
2015. július 9. 06:10:59Vállalatok
Wáberer: egy autógyárra való sofőr hiányzik Magyarországon
Egyre nagyobb a sofőrhiány, egy autógyárra való sofőr hiányzik Magyarországon Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke szerint.
.
2015. július 2. 20:43:59Vállalatok
Orbán megbízottja lett Wáberer György
Orbán Viktor miniszterelnök megbízta Wáberer Györgyöt, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnökét, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatóját a magyar logisztika és közúti fuvarozás fejlesztésének elősegítésével összefüggő feladatok ellátásával, miniszterelnöki megbízottként - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
.
2014. november 30. 08:01:59Vállalatok
Wáberer az év üzletembere
Wáberer az év üzletembereWáberer György, a nemzetközi fuvarozással foglalkozó Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották meg az év üzletemberének Magyarországon.
.
2011. április 5. 17:04:57Vállalatok
Öt évet ad a Waberer's-nek az Invitel tulajdonosa
Öt évet ad a Waberer's-nek az Invitel tulajdonosaA Mid Europa Partners befektetési társaság 49,05 százalékos részesedést szerzett a Waberer's Holdingban, mely 12 millió eurós tőkeemeléssel járhat. A befektető képviselője, Craig Butcher elmondta, exit-stratégiájuk részeként a fuvarozó cég tőzsdére mehet középtávon.
.
2010. május 31. 07:44:59Vállalatok
MKFE: meglepetésre leszavazták Wáberert
Nem kis meglepetésre Vereczkey Zoltánt választotta elnökének a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) szombaton a Budapesten megtartott küldöttközgyűlésen a szinte biztos befutónak számító és a korábbi négy évben az érdekképviseletet irányító Wáberer György helyett - írja a Népszava a hétfői számában.
.
2009. március 31. 11:19:55Makró | Vállalatok
Tőkét emelnek a Wabard Biztosítóban
Félmilliárd forinttal emelik a Wabard Biztosító szavatoló tőkéjét, a társaság közleménye szerint mindezt a tervezettnél nagyobb forgalom miatt teszik meg. A társaságnak 4-5 százalékos piaci részesedése van a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szegmensben.
.
2008. augusztus 18. 08:04:31Makró | Vállalatok
Biztosítót alapít Wáberer György
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások idei átszerződési időszakában már tarifákat hirdetne a Wabard nevű biztosítótársaság, amelyet a milliárdos Wáberer György és Kedves Ferenc érdekeltségébe tartozó cégek alapítanak a napokban - írja a hétfői Népszabadság.
.
2008. május 15. 15:19:30Vállalatok
Demján: azonnali reformokra van szükség
A vállalkozásoknak olyan kormányra van szüksége, amely többséggel rendelkezik, és az ország felzárkóztatása érdekében azonnal reformokat hajt végre - mondta Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke a szövetség csütörtöki küldöttgyűlését követő sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2008. március 19. 06:59:00Vállalatok
Gatyába rázná a Volán-társaságokat Wáberer György
Gatyába rázná a Volán-társaságokat Wáberer GyörgyMintegy ötven százalék az esély arra, hogy még az idei évben megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a Waberer’s Holding. A cég az idén Csíkszeredában húz majd fel egy új logisztikai központot, s adott esetben indulna a Volán-társaságok privatizációs tenderén, mondta el az mfor.hu-nak adott exkluzív interjújában Wáberer György. A tulajdonos és elnök-vezérigazgató azt is elárulta: néhány éve egy kamion "mitfárereként" ő is bevállalt egy nyugat-európai fuvart - a látottaktól azonban olyan ideges lett, hogy visszafelé már repülővel jött...
.
2008. január 24. 16:24:00Vállalatok
Kmetty József 2007 legjobb főnöke, Wáberer György az év menedzsere
Kmetty József 2007 legjobb főnöke, Wáberer György az év menedzsereKmetty József, a Kürt Zrt. vezérigazgatója lett a Menedzsment Fórum – mfor.hu "Legjobb Főnök 2007" szavazásának győztese. Az Év Menedzsere címet Wáberer György, az Év Fiatal Menedzsere címet Oszkó Péter nyerte el a Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ) döntése értelmében.
.
2007. november 6. 08:44:26Vállalatok
Átalakítja tulajdonosi szerkezetét a Waberer's-csoport
Hét, törzstőkéje szempontjából azonos méretű (18,660 millió forint jegyzett tőkéjű) céget hozott létre a Waberer's cégcsoport, miután a részvényesek a cégcsoport tulajdonosi struktúrájának átalakítása mellett döntöttek, írja a Napi Gazdaság.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.