Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kovács Levente

2012. április 25. 08:01:59Makró
Bankszövetség: a szürkegazdaságot erősíti a pénzügyi tranzakciós illeték
A pénzügyi tranzakciós illeték szürkítheti a gazdaságot - hangsúlyozta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára a devizahiteleket nyújtó bankok ellen indított nyomozás kapcsán kedden, a Közbeszéd című műsorban, a Duna Televízióban.
.
2012. február 21. 04:40:59Makró
Bankszövetség: 2013-tól megszűnhet a bankadó
A Magyar Bankszövetség reményei szerint 2013-tól teljesen megszűnik a bankadó Magyarországon. Várakozásaik szerint az új árfolyamgát nagyon népszerű lesz, a devizahiteleseknek akár 90 százaléka is élhet vele.
.
2011. december 16. 06:10:59Makró
A bankok szerint szinte mindenki kedvezményesen törleszthet jövőre
A bankok szerint szinte mindenki kedvezményesen törleszthet jövőreHa az ügyfelek megértik a kamatmentes gyűjtőszámla pozitív üzenetét, akkor gyakorlatilag minden devizahiteles élhet az árfolyamgát lehetőségével jövőre, mondta az mfor.hu-nak adott interjújában Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára.
.
2011. október 21. 08:01:59Makró
A végtörlesztés miatt növekednek a hitelkamatok
Amikor a kormány rögzített árfolyamon lehetővé tette a deviza lakáshitelek végtörlesztését, a bankoknak már kész csomagjaik voltak a forint- és deviza hitelesek törlesztési problémáira - mondta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára csütörtökön az Inforádió Aréna című műsorában.
hirdetés
hirdetés
.