Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Székely Péter

2009. június 8. 08:32:34Vállalatok
Stafétaváltás: Várszegiéknek, Futóéknak sikerült, Székelyéknek nem
Egyre több magyar cégvezető és -tulajdonos vonja be vállalkozása irányításába gyermekét vagy más családtagját, sőt, egyesek visszavonulva, teljes egészében átadták már az irányítást. A generációváltás érthető, hiszen a rendszerváltás óta eltelt két évtized még a legedzettebb főnököket is megviselte. Az elfáradt alapítók helyét többnyire magasan kvalifikált, külföldi egyetemen végzett gyermekek veszik át, írja a Napi Gazdaság.
.
2006. március 24. 10:21:00Vállalatok
Székely Péter: új műsorhoz új férfi kell
Március 31-től távozik a Transelektro csoport ipari holdingját birtokló Transelektro Management Kft. ügyvezetői posztjáról Székely Péter. Az üzletember ezzel együtt nem kíván teljesen kiszállni a birodalomból, mondta el a Világgazdaságnak adott interjúban.
.
2006. január 19. 11:01:00Vállalatok
Székely: Fájó szívvel, de távozom, ha kell
"Bár semmilyen oldalról nem érzek nyomást, amennyiben szükséges, nem zárom ki a leköszönésemet" - mondta el az mfor.hu-nak adott exkluzív interjújában Székely Péter. A Transelektro Csoport elnök-tulajdonosa hozzátette: a talpra állás érdekében ő is mélyen a zsebébe nyúl majd. A válságos helyzetet nehezíti, hogy meglehetősen eltér a cégcsoport és a Stadler hazai leányvállalatának véleménye arra vonatkozóan, mikor és mennyivel kell beszállnia a MÁV Járműjavító Kft.-be.
.
2005. október 10. 10:31:00Vállalatok
Székely: még egy évig várnunk kell a Stadler-vonatokra
Székely: még egy évig várnunk kell a Stadler-vonatokraTekintély, lényeglátás, vízió - Székely Péter szerint ennyi kell egy sikeres pályafutáshoz. A Ganz Transelektro elnöke, többségi tulajdonosa a privatizációról, a MÁV-tender ügy és a lobbi kapcsolatáról, az indiai évekről és a "fogd a pénzt és fuss" technikáról beszélt az mfor.hu-nak adott exkluzív interjújában.
hirdetés
hirdetés
.