Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Nátrán Roland

2017. január 24. 05:46:59Vállalatok
Gyanúsított lett az Eximbank egykori vezére és Nobilis Kristóf is
Nátrán Roland, az Eximbank volt vezérigazgatója, egyben a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) korábbi helyettes államtitkára is gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amelyet a pénzintézet ingatlanbérleti szerződése miatt folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - számolt be keddi cikkében a Magyar Nemzet.
.
2014. december 13. 16:46:59Vállalatok
Nátrán helyett új vezérigazgató az Exim élén
Január elejétől Urbán Zoltán, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. jelenlegi vezérigazgatója veszi át az Exim Bank irányítását - közölte a pénzintézet szombaton az MTI-vel.
.
2014. február 25. 16:19:59Vállalatok
Kővágó-Laky Andrea és Szirmák Botond lett az Év Menedzsere
A Menedzserek Országos Szövetsége február 22-én, szombaton adta át az Év Menedzsere és az Év Fiatal Menedzsere díjakat a XX. Menedzser Díjátadó Gálán az Intercontinental Budapestben. Az Év Menedzsere címet Kővágó-Laky Andrea, a Ford Közép-és Kelet-Európai Kft. Magyarországért felelős ügyvezető igazgatója és Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója nyerte el. Az Év Fiatal Menedzsere címet Nátrán Roland, az EXIM vezérigazgatója kapta.
.
2012. november 19. 12:19:59Makró
Új elnöke van a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak
A sajtóhírekkel ellentétben Nátrán Roland már nem elnöke a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap Irányító Testületének, mivel az államháztartásért felelős miniszter 2012. november 12-i döntése értelmében 2012. november 15-i hatállyal megtörtént a visszahívása, olvasható a kormany.hu-n.
.
2012. június 15. 10:07:59Makró
Nátrán lett az EXIM Bank és a Mehib vezérigazgatója
Nátrán lett az EXIM Bank és a Mehib vezérigazgatójaA Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint Nátrán Roland pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár lett a Magyar Export-Import Bank (EXIM) és a Magyar Exporthitel Biztosító (MEHIB) új vezérigazgatója.
hirdetés
hirdetés
.