Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Hák-Kovács Tamás

2012. február 25. 10:31:59Makró | Vállalatok
Hák-Kovács Tamás kerül az OTP ukrán leányvállalatának élére
Vezetőváltást jelentett be az OTP Bank az ukrajnai leánybankjának élén, a bank pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján arról tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy Dmitry Zinkov vezérigazgatónak az ukrán JSC OTP Banknál fennálló munkaviszonyát közös megegyezéssel, 2012. február 29-ei hatállyal megszüntetik. Az OTP egyúttal azt is közölte: a szükséges engedélyek kézhezvételét követően az ukrajnai leánybank vezérigazgatói feladatait Hák-Kovács Tamás látja el.
.
2006. július 31. 06:21:00Vállalatok
A kisebb cégek a megszorító csomag vesztesei
Sokkal jobban sújtja a kis- és középvállalkozásokat (kkv) a kormány közelmúltban elfogadott megszorító csomagja, mint a vegyes cégeket vagy a multinacionális vállalatokat. Ezért a kkv-k megítélésénél fokozottan kell az egyedi elbírálást alkalmazni - véli Hák-Kovács Tamás, a Commerzbank elnök-vezérigazgatója.
.
2006. május 29. 13:41:00Vállalatok
Kisebb államot és drasztikus reformokat várnak a kormánytól a menedzserek
Kisebb államot és drasztikus reformokat várnak a kormánytól a menedzserekA látszatintézkedések helyett a gazdaság versenyképességét valóban növelő döntések meghozatalát, az egészségügy és a közigazgatás átalakítását sürgetik a piaci szereplők. A költségvetési megszorítások rövid távon a kiadások emelkedéséhez vezetnek majd - hívták fel a figyelmet az mfor.hu Heti Hármas című sorozatában megkérdezett cégvezetők.
.
2006. április 25. 09:01:00Vállalatok
Commerzbank: a piaci bizalomtól függ a Transelektro sorsa
Commerzbank: a piaci bizalomtól függ a Transelektro sorsaA gazdaság és a politika viszonya témában megrendezett <a href="http://www.mfor.hu/cikk.php?article=26286&pat=15" target="_blank" class="szoveg">Vezérigazgató Találkozó </a>egyik meghívott előadója Hák-Kovács Tamás volt. A Commerzbank elnök-vezérigazgatója az mfor.hu-nak adott interjúban a választások utáni teendőkről, a Transelektrónál kialakult helyzetről és a kkv-szektorról nyilatkozott.
.
2005. január 1. 23:59:00
Hák-Kovács Tamás
hirdetés
hirdetés
.