Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Nagy Bálint

2009. december 11. 09:36:57Vállalatok
Új elnök a Magyar Reklámszövetség élén
Mezriczky László, eddigi alelnök váltja Nagy Bálintot az MRSZ elnöki posztján.
.
2009. május 26. 09:24:55Vállalatok
Távozik a Vodafone-tól Nagy Bálint
Távozik a Vodafone-tól Nagy BálintJúnius végén távozik a Vodafone kommunikációs igazgatói posztjáról Nagy Bálint. A szakember az IBS-nél folytatja karrierjét.
.
2009. április 10. 14:34:55Vállalatok
Csak a kóklerek jósolnak válság idején
Csak a kóklerek jósolnak válság idejénÚjraosztódik-e a médiapiac a válság következtében - vetődött fel a kérdés a Napi Gazdaság napokban tartott szakmai konferenciáján. Konkrét válaszok nincsenek arra vonatkozóan, merre tereli a krízis a médiapiacot, de az biztos, hogy minden médium képviselője a saját hirdetési felületeit találja a legválságbiztosabbnak. Sokan mindenesetre megmosolyogják azokat, akik a válság idején komoly jóslásokba bocsátkoznak.
.
2009. január 28. 08:29:55Vállalatok
Nagy Bálint: a marketingesek korunk papjai
Nagy Bálint: a marketingesek korunk papjaiNagy Bálint jogásznak készült, de egy "szerelem" kapcsán a Malév kereskedelempolitikai osztályára csöppent, ahol végérvényesen ráállt a marketing pályára. Ma már tanítja is azt, és meggyőződése, hogy a marketing nem más, mint egy mentális hadviselés, tisztában kell lenni az ezzel járó felelősség súlyával. A Vodafone kommunikációs vezetőjével az mfor.hu beszélgetett.
.
2008. december 5. 12:09:55Vállalatok
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alatt
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alattMekkora a válság valódi gazdasági tartalma, és mekkora a média által generált pánikhangulat? Ezzel a provokatív kérdéssel nyitotta meg Nagy Bálint, a Vodafone kommunikációs igazgatója a Menedzsment Fórum II. marketingkonferenciáját csütörtökön, amely a pénzügyi válság marketingre gyakorolt hatását járta körbe. Az elmélet után konkrét válaszokat kaphattunk ügyfél- és ügynökségoldalról: még az optimisták is bizonytalanok, a büdzséelosztást mindenki kétszer meggondolja, és előtérbe kerülnek az innovatív, jól mérhető reklámok.
.
2008. augusztus 19. 08:24:58Vállalatok
Faképnél hagyhatják a szponzorok a rossz olimpiai szereplés miatt a magyarokat
Faképnél hagyhatják a szponzorok a rossz olimpiai szereplés miatt a magyarokatSzerencsére doppingbotrány még nem volt az idei olimpián, és még érhetünk el szép eredményeket is, a szponzorokat és marketingszakembereket mégis arról kérdeztük, hogy ejt-e csorbát a rossz szereplés vagy egy dopping-ügy az olimpiai szponzorok imázsán, vagy tényleg csak a küzdelem, az eszme a lényeg? Ha így van, miért sokkal nehezebb a Paralimpiára szponzort keresni, és miért nem látunk paralimpikonokat a reklámokban, holott küzdeni tudásból ott sincs hiány? Mfor.hu háttér
.
2008. július 23. 12:29:59Vállalatok
Szétszedik a szponzorok a sportolókat
Szétszedik a szponzorok a sportolókatKockázatos sportolót választani márkaarcnak: mi van, ha az illető már nem hozza a formáját, magánéleti bonyodalmakba keveredik, ne adj isten doppingbotrányba. Mindez sokat ronthat egy cég imázsán is. Számos cég mégis vállalja a rizikót. Olyannyira, hogy néhány sportolóról sokan sok bőrt akarnak lehúzni, szabályos marketing háború folyik egy-egy celeb kegyeiért. Mfor.hu háttér.
.
2008. február 25. 08:34:49Vállalatok
Lejárt a gagyi reklámok kora
Lejárt a gagyi reklámok koraMég mindig nem elég ötletes a hazai reklámok többsége, ezért egyelőre labdába sem rúghatunk a nemzetközi kreatív versenyeken. Az online forradalom és ennek révén a reklámpiac átalakulása azonban Magyarországon is pozitív változásokat hozhat, állítják iparági szakemberek.
.
2008. január 3. 06:29:56Vállalatok
Nagy Bálint lesz a Vodafone kommunikációs igazgatója
Nagy Bálint lesz a Vodafone kommunikációs igazgatójaA Vodafone Magyarország újabb szervezeti átalakulást hajtott végre, melynek keretében kommunikációs szervezetét a dinamikusan változó üzleti és szakmai környezet követelményeihez igazodva korszerűsítette. Az új, összevont kommunikációs egységet Nagy Bálint irányítja, mint vállalati kommunikációs igazgató.
.
2006. december 12. 13:41:00Vállalatok
Nagy Bálint lesz a Magyar Reklámszövetség új elnöke
A Magyar Reklámszövetség december 11-én tartott ülésén Nagy Bálint személyében új elnököt választott, az új alelnök Mezriczky László lett.
.
2006. november 2. 11:51:00Vállalatok
Távozik a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója
Az esztendő végén elhagyja a cégcsoportot Nagy Bálint, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója, aki 1995-től irányította a legnagyobb hazai távközlési vállalat kommunikációs tevékenységét.
.
2006. június 12. 15:31:00Vállalatok
A magyar dolgozókat is megmozgatja a foci-vb
A magyar dolgozókat is megmozgatja a foci-vbA lapunk által megkérdezett cégek gondolnak dolgozóik futballszeretetére: meccsnézést vagy közös focit szerveznek. Ez a csapatszellem fejlődésével később még kamatozhat. Az mfor.hu Heti Hármasa ezúttal arról kérdezett három közismert vállalatot, mit jelent életükben a nemrég kezdődött labdarúgó-világbajnokság.
.
2006. május 30. 10:01:00Vállalatok
Növelheti részesedését a MakTelben a Magyar Telekom
A Magyar Telekom további 10 százaléknyi részvényt szerezhet a macedón MakTelben, növelve a már meglévő 51 százalékos tulajdonát - közölte a magyar távközlési társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.
.
2005. január 1. 00:02:00
Nagy Bálint
hirdetés
hirdetés
.