Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Christopher Mattheisen

2016. február 24. 14:32:09Vállalatok
Mattheisen marad a Telekom vezére
Három évvel hosszabbították meg a vezérigazgató megbízatását.
.
2015. február 6. 08:19:59Vállalatok
Mattheisen: a Digitális Magyarországgal bizonyos területeken megelőzhetjük a világot
A jövő útja a távközlési, informatikai, média- és szórakoztató piac, illetve a vezetékes és mobilhálózatok integrációja lehet a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint, és mindez egy olyan digitális világban valósulhat meg, ahol az online kapcsolatok a meghatározók.
.
2014. április 2. 11:03:59Vállalatok
Kevesebb különadóra számít a Telekom-vezér
Bizakodással tekint a Magyar Telekom az idei évre, bővülő gazdasággal és élénkülő belső fogyasztással számol - mondta Christopher Mattheisen, a cég vezérigazgatója a Forbes áprilisi számának adott interjúban. Azt is kifejtette, számít a különadók csökkenésére, de arra nem, hogy a társaság fő tulajdonosa, a Deustche Telekom kivásárolja a kisrészvényeseket.
.
2011. április 20. 16:16:52Vállalatok
Magyar Telekom: újabb öt év Christopher Mattheisennek
A Magyar Telekom igazgatósága mai ülésén Christopher Mattheisen vezérigazgatói megbízatásának újabb öt évre szóló, 2016. december 4-ig tartó megújításáról határozott.
.
2010. november 29. 06:41:29Vállalatok | Befektetés
Mattheisen: hozzá kell nyúlni az osztalékhoz
Hozzá kell nyúlni a beruházásokhoz, az osztalékhoz, mert a napi működésen a Magyar Telekom nem tudja megspórolni a 27 milliárd forint különadót - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója abban az interjúban, ami a Napi Gazdaság hétfői számában jelent meg.
.
2009. december 16. 22:41:56Vállalatok
Nem mond le a Telekom vezére
A Magyar Telekom Nyrt. szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján cáfolta a portfolio.hu internetes portál értesülését, miszerint hamarosan lemondana Christopher Mattheisen, a társaság elnök-vezérigazgatója.
.
2009. március 10. 08:49:59Vállalatok
Akvizíciókban gondolkodik a Telekom-vezér
Cégvásárlásra Magyarországon most megfelelő az időzítés - állítja a Világgazdaságnak adott interjúban Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.
.
2006. december 21. 18:01:00Vállalatok
A Magyar Telekom igazgatóságának elnöke is Mattheisen lett
A Magyar Telekom igazgatósága csütörtöki ülésén Christopher Mattheisent, a Magyar Telekom vezérigazgatóját választotta elnökévé.
.
2006. december 5. 12:06:00Vállalatok
Tizenegy év után távozik a Telekom éléről Straub Elek
Tizenegy év után távozik a Telekom éléről Straub ElekLemondott a Magyar Telekom (MT) elnök-vezérigazgatói posztjáról Straub Elek, jelentette be a társaság kedden. A szakítás egyik oka a januárban kirobbant korrupciós botrány: az amerikai White & Case (amelyet az auditor PriceWaterCoopers House bízott meg) a vállalat vizsgálata során gyanús szerződésekre bukkant. A White & Casea Telekom-birodalom montenegrói terjeszkedése során két furcsa tanácsadói szerződést is talált, s mivel papírjait a New York-i tőzsdén is jegyzik, a cég köteles volt vizsgálat alá vetni magát. A két szerződés értéke összesen 700 millió forintot tett ki. Mfor.hu háttér.
.
2006. június 15. 11:21:00Vállalatok
Távozik a Magyar Telekom egyik vezérigazgató-helyettese
Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettesének, a Vezetékes Szolgáltatások Üzletág (T-Com) vezetőjének munkaviszonya - saját kérésére - 2006. június 15-ével megszűnik.
hirdetés
hirdetés
.