Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Bogsch Erik

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. október 2. 17:52:59Vállalatok
Véget ért egy fejezet - 25 év után távozik Bogsch Erik
Leköszön a vezérigazgatói posztról Bogsch Erik, ugyanakkor továbbra is az igazgatóság elnöke marad.
.
2017. február 6. 13:10:59Vállalatok
Tovább drukkolhat a rubelnek a Richter
Tovább drukkolhat a rubelnek a RichterA vállalat éves összevetésben kedvező számokat közölt. Az adatokat Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója részleteiben is ismertette hétfői sajtótájékoztatóján.
.
2017. január 4. 13:25:21Vállalatok
Figyelő: Bogsch Erik lett az Év Embere
Figyelő: Bogsch Erik lett az Év EmbereIdén immár harmadik alkalommal adta át a Figyelő főszerkesztője a hetilap Év Embere Díját. Az elismerést ezúttal Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója kapta az elmúlt évben, illetve évtizedekben nyújtott kimagasló vezetői teljesítményéért és a vezetői csapata, illetve vállalata által elért üzleti eredményekért.
.
2015. február 9. 14:10:59Vállalatok
Megússzák a magyar Richter-dolgozók
Megússzák a magyar Richter-dolgozókElsősorban a rubel mélyrepülése miatt lett veszteséges a Richter Gedeon utolsó negyedéve, ennek ellenére a vállalat első embere hosszútávon hisz az orosz piacban. A gyengébb eredmények miatt megszorításokra kényszerül a vállalat, de itthon nem lesznek leépítések.
.
2014. november 6. 12:20:59Vállalatok | Befektetés
Az új termékek segíthetnek jövőre a Richteren
Az új termékek segíthetnek jövőre a RichterenCsütörtökön délelőtt ismertette a Richter Gedeon Nyrt. harmadik negyedéves számait Bogsch Erik vezérigazgató. A tájékoztatón egyebek mellett kiderült, hogy a vállalat az árbevételt tekintve ellensúlyozni tudta az orosz és ukrán piacokon elszenvedett visszaesést.
.
2014. július 31. 11:10:59Makró | Vállalatok
Bogsch: nem lehet látni a végét ennek a helyzetnek
Bogsch: nem lehet látni a végét ennek a helyzetnekNem lehet tudni, hogy milyen következményekkel fog járni az ukrán konfliktus, így nagyon nehéz bármit is mondani arról, hogyan érinti a geopolitikai feszültség a Richter idei és jövő évi gazdálkodását - közölte Bogsch Erik, a Richter Gedeon vezérigazgatója a cég második negyedéves tevékenységét bemutató sajtótájékoztatóján.
.
2011. november 8. 10:49:59
Bogsch: most issza az ország a túlértékelt forint levét
Most érzi meg az ország a korábbi túlértékelt forint negatív hatásait, véleményem szerint a reális euróárfolyam valahol 290 körül lenne - mondta Bogsch Erik, a Richter keddi sajtótájékoztatóján. Az elnök-vezérigazgató hozzátette: számukra elfogadhatatlan, hogy nincs érdemi egyeztetés a kormány és a gyógyszergyártók között. Mfor.hu-tudósítás.
.
2011. szeptember 1. 08:04:58Vállalatok
Bogsch: nem zárja be magyar üzemeit a Richter
A borús gazdasági kilátások ellenére fenntartja a termelést valamennyi magyarországi egységében a Richter - mondta a Dow Jones hírügynökségnek szerdán Budapesten Bogsch Erik, a gyógyszergyár vezérigazgatója.
.
2010. november 3. 13:04:59Vállalatok
Nyugat-Európa lerohanására készül a Richter
Nyugat-Európa lerohanására készül a RichterEgy éven belül csaknem duplájára növelheti a Richter az EU 15 országok súlyát összes eladásain belül azáltal, hogy megvásárolja a német Grünenthal fogamzásgátló termékportfólióját. Bogsch Erik vezérigazgató szerint nem lehet csak a volt KGST-piacokból élni – a versenyképesség fenntartásához Nyugat-Európa meghódítására is szükség van.
.
2010. augusztus 3. 12:24:59Vállalatok
Szűk esztendők után ismét hízik hazánkban a Richter
Szűk esztendők után ismét hízik hazánkban a RichterHosszú idő után ismét növelni tudta eladásait Magyarországon a Richter, amely - hazánk mellett – elsősorban a FÁK-országokban és a volt szocialista államok egy részében vár bővülést az idei évben. A gyógyszeripari óriáscég a második negyedévben rekordszintű árbevételt és adózott eredményt ért el – igaz, ebben komoly szerepet játszott a forint gyengülése és a dollár jelentős erősödése is. Mfor.hu háttér.
.
2010. május 21. 08:14:59Vállalatok
MAGYOSZ: Bogsch Erik lett az elnök
MAGYOSZ: Bogsch Erik lett az elnökÚjra Bogsch Eriket választották meg a MAGYOSZ elnökévé.
.
2010. február 9. 11:01:59Vállalatok
Idén is csak súrolja majd az álomhatárt a Richter
Idén is csak súrolja majd az álomhatárt a RichterA tavalyi minimális emelkedés után idén várhatóan stagnál majd a Richter csoportszintű árbevétele, üzemi eredménye pedig valószínűleg csökkenni fog, mondta el keddi sajtótájékoztatóján Bogsch Erik, a gyógyszergyár vezérigazgatója. A cég adózott nyeresége tavaly csaknem negyedével 51 milliárd forintra nőtt, ami az úgynevezett "mérföldkő bevételek"-nek, valamint az orosz és az amerikai piac növekedésének, utóbbin belül jelentős részben a profitsharingnak köszönhető. A profitsharingből származó bevételek idén azonban megcsappannak, ami negyedével veti majd vissza a cég amerikai árbevételét. Mfor.hu tudósítás.
.
2009. november 10. 12:41:59Vállalatok
Rákaptak az amerikai lányok a magyar fogamzásgátlóra
Rákaptak az amerikai lányok a magyar fogamzásgátlóra Az Egyesült Államokban érte el a legnagyobb forgalombővülést a vezető magyar gyógyszergyártó cég 2009 első kilenc hónapjában, és az év egészében is itt számít a legnagyobb növekedésre, hangzott el a társaság keddi sajtótájékoztatóján. Az amerikai piac felfutásának oka a sürgősségi fogamzásgátló eladásainak megugrása és a Teva-Barrtól profitmegosztási szerződések alapján kapott jelentős bevétel.
.
2009. október 14. 16:11:53Vállalatok
Partnert keres a Richter
A piaci bevezetéshez vagy gyógyszerfejlesztéshez partnert keres a Richter Gedeon - jelentette ki a Bloomberg üzleti hírügynökségnek adott nyilatkozatában Bogsch Erik, a magyar gyógyszervállalkozás vezérigazgatója.
.
2009. augusztus 18. 10:46:59Vállalatok
Bogsch Erik: zuhan az oktatás színvonala, motiválatlanok a fiatalok
Bogsch Erik: zuhan az oktatás színvonala, motiválatlanok a fiatalokAz oktatás színvonalának jelentős romlása az egyik oka annak, hogy kevés a jó ötlet a hazai k+f területén, véli Bogsch Erik. A Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója szerint az innováció felfuttatásához a fiatalok motiváltságán is javítani kellene, emellett néhány kutatóműhelyt kiemelten kellene kezelni.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.