Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Donald Trump

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2017. december 6. 19:22:59Makró
Meglépte Trump, amitől mindenki tartott
Meglépte Trump, amitől mindenki tartottDonald Trump, amerikai elnök elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának.
.
2017. november 9. 14:10:59Befektetés
Ebben tudott Trump Roosevelt nyomába lépni
Ebben tudott Trump Roosevelt nyomába lépniTrump elnök egy éves ténykedését sokan elvesztegetett időnek tartják, miután a választási ígéretei közül eddig semmit sem tudott megvalósítani.
.
2017. október 25. 19:07:03Befektetés
Annak örül Trump a legjobban, amiért a legkevesebbet tette
Annak örül Trump a legjobban, amiért a legkevesebbet tetteMiközben Donald Trump elnökségének eddigi szakaszában gyakorlatilag egyetlen ígéretét sem tudta végrehajtani, a tőzsdék töretlenül száguldanak felfelé. A finoman szólva is egoista elnök természetesen magának tudja be a szárnyalást.
.
2017. szeptember 25. 18:01:45Makró
Észak-Korea szerint Trump hadat üzent nekik
Az észak-koreai külügyminiszter szerint Donald Trump amerikai elnök hadat üzent az országának, így mostantól minden felhatalmazásuk meg van arra, hogy a légterükbe belépő, vagy az országhoz közel repülő amerikai harci gépet lelőjenek, írja az AFP.
.
2017. szeptember 20. 15:16:59Vállalatok
Trump hamarosan megkapja a legújabb Szörnyet
Trump hamarosan megkapja a legújabb SzörnyetCélegyenesbe érkezett az új elnöki autó, a sajtóhírek szerint a Szörny (Beast) becenévre hallgató monstrum már túl van a tesztek egy részén.
.
2017. szeptember 5. 16:25:12Makró
Trump megengedi, hogy Japán és Dél-Korea amerikai fegyvereket vegyen
Az amerikai elnök - szokása szerint - egy tweetben jelentette be a nagy jelentőségű eseményt.
.
2017. augusztus 28. 07:16:59Makró
Mexikó nem fog fizetni Trump faláért
Mexikó nem fog fizetni az Egyesült Államokkal közös határán felépítendő falért, ahogy azt Donald Trump amerikai elnök kezdeményezi - közölte internetes oldalán vasárnap a mexikói külügyminisztérium.
.
2017. augusztus 22. 12:29:29Makró
Ennyire (nem) bízik a világ Trumpban
Ennyire (nem) bízik a világ TrumpbanA Pew Researc Center felmérését a Business Insider hozta le. Van három ország, ahol tízből kilencen nem bíznak az amerikai elnökben. Az is beszédes, hogy ellenkező mértékű a bizalom.
.
2017. augusztus 2. 06:49:59Makró
Trump szerint a Fehér Ház egy szemétdomb
Donald Trump amerikai elnök a Sports Illustrated keddi jelentése szerint az egyik golfklubjában azt mondta a többi klubtagnak, hogy a Fehér Ház egy "szemétdomb".
.
2017. július 30. 10:30:50Makró
Trump nekiment Kínának és leostobázta Obamáékat
A kemény figyelmeztetésnek szánt amerikai nehézbombázók reptetése megszólalásra késztette Kínát és Donald Trump elnököt is. Utóbbi, tőle nem meglepő módon a Twitteren üzent, egyszerre szólva be Kínának és az Obama-adminisztrációnak.
.
2017. július 25. 18:58:59Makró
Trump "nagyon nagy" megállapodást remél Londonnal
"Nagyon nagy és izgalmas" kétoldalú kereskedelmi megállapodás megkötésére lát lehetőséget Londonnal az amerikai elnök. Donald Trump a brit médiában széleskörűen ismertetett keddi Twitter-üzenetében kiemelte az e megállapodással járó munkahelyteremtést is, ugyanakkor "nagyon protekcionistának" nevezte az Európai Unió Amerikával szembeni kereskedelmi politikáját.
.
2017. július 13. 22:44:21Makró
Trump megvédte a fiát, a "csodálatos fiatalembert"
Trump megvédte a fiát, a "csodálatos fiatalembert"Donald Trump csütörtökön Párizsban ismét védelmébe vette fiát, aki az elnökválasztási kampány alatt találkozott egy orosz ügyvédnővel, aki Hillary Clintonra vonatkozó terhelő adatokat ígért neki. Az amerikai elnök "csodálatos fiatalembernek" nevezte fiát.
.
2017. július 12. 08:56:33Vállalatok
Trump leváltaná a Fed vezetőjét
Trump leváltaná a Fed vezetőjétA jövő év elején lejár Janet Yellen négyéves megbízatása, elég valószínű, hogy az amerikai elnök a továbbiakban nem számol vele.
.
2017. június 6. 08:23:59Vállalatok
Trumpék most már az apróért is lehajolnak
Trumpék most már az apróért is lehajolnakAz amerkai elnök cégbirodalma új és olcsó szállodaláncot épít. A név: Amerikai Ötlet.
.
2017. június 2. 07:46:08Makró
Macron: Trump hátat fordított a világnak, nincs B-bolygó
Macron: Trump hátat fordított a világnak, nincs B-bolygóCsalódottan és rosszallással fogadták a nyugat-európai országok vezetői Donald Trump bejelentését arról, hogy országa kilép a párizsi klimaegyezményből, és egyben elutasították az amerikai elnök javaslatát a megállapodás újratárgyalására.
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.