Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Donald Trump

Előző oldal12Következõ oldal
2017. március 11. 06:33:53Makró
Trump kisöpörte az ügyészséget
Donald Trump amerikai elnök kormányzata azonnali hatállyal felmentett pénteken 46 államügyészt.
.
2017. március 4. 16:06:42Makró
Trump szerint Obama gazfickó: lehallgatással vádolja elődjét
Donald Trump amerikai elnök azzal vádolta szombaton elődjét, Barack Obamát, hogy lehallgattatta telefonjait tavaly októberben, az elnökválasztási kampány hajrájában.
.
2017. február 18. 11:07:59Makró
Trump a nép ellenségének nevezte a CNN-t és a New York Times-t
Donald Trump szerint a hamis híreket közlő média nem a Fehér Ház, hanem az amerikai nép ellensége. Az amerikai elnök egy ilyen tartalmú Twitter-bejegyzésben fejtette ki véleményét pénteken az amerikai média egy részéről.
.
2017. február 13. 10:55:59Makró
Magyarország az USA jövője? Sajnos, nem pozitív a példa
Magyarország az USA jövője? Sajnos, nem pozitív a példaPaul Krugman Nobel-díjas közgazdász csak egy Twitter-bejegyzésben példálózott Magyarországgal, a The Atlantic viszont egy hosszú cikkben tér ki hazánkra, melynek a címe is sokat mond: Hogyan építsünk autokráciát?
.
2017. február 10. 05:40:59Makró
"Találkozunk a bíróságon, az amerikai nemzet biztonsága a tét"
Donald Trump amerikai elnök politikai döntésnek minősítette, hogy a fellebbviteli bíróság helybenhagyta egy seattle-i szövetségi bíró döntését a beutazást szigorító elnöki rendelet felfüggesztéséről.
.
2017. február 9. 16:19:23Makró
Mr. Trump, lehetne Magyarország a harmadik? Videó
Megszületett a magyar válasz az amerikai elnök, Donald Trump, híres America first jelmondatára. A videóban szerepel Sarka Kata, Palvin Barbara, Mészáros Lőrinc, Teller Ede, Bíró László, Horn Gyula és természetesen Orbán Viktor is.
.
2017. február 7. 18:13:24Makró
Durván nekiment Trumpnak a német külkereskedelmi szövetség vezetője
Durván nekiment Trumpnak a német külkereskedelmi szövetség vezetőjeHatalommegszállottnak és ész nélkülinek nevezte az amerikai elnököt a német külkereskedelmi szövetség, a BGA vezetője, Anton Börner.
.
2017. február 4. 15:36:29Makró
Trump beleszállt az "úgynevezett" bíróba, aki felfüggesztette az elnök rendeletét
Trump beleszállt az "úgynevezett" bíróba, aki felfüggesztette az elnök rendeletétNevetségesnek nevezte szombaton Donald Trump amerikai elnök, hogy egy szövetségi bíró pénteken ideiglenesen felfüggesztette az általa hét, muszlim többségű ország állampolgáraival szemben elrendelt beutazási tilalmat. Szerinte felül fogják bírálni a bíró döntését.
.
2017. február 3. 19:37:59Makró
Aggódnak az EU-vezetők Trumpék egyes döntései miatt
Az európai uniós tagországok vezetői aggasztónak találják az új amerikai elnök, Donald Trump kormányzatának egyes döntéseit és megnyilvánulásait, de úgy döntöttek, hogy változatlan marad az együttműködés Washingtonnal - jelentette be pénteken Jospeh Muscat máltai miniszterelnök az EU informális csúcstalálkozóján.
.
2017. január 31. 07:04:59Makró
Trump már ki is rúgta az egyik miniszterét
Donald Trump amerikai elnök hétfő este azonnali hatállyal felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert, és helyette egy virginiai ügyészt bízott meg a feladatok átmeneti ellátásával.
.
2017. január 30. 15:52:59Makró
Júliusban találkozhat Trump Putyinnal
Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök a G20 csoport hamburgi csúcstalálkozója előtt, júliusban találkozhat egymással - jelentette be a Kreml hétfőn.
.
2017. január 29. 09:19:59Makró
Felfüggesztette a bíróság Trump kemény rendeletét
Az óriási nemzetközi visszhangot kiváltó beutazási tilalmat felfüggesztette egy bírósági döntés. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy az érintettek szabadon beléphetnek az USA-ba.
.
2017. január 29. 09:10:59Makró
Még Trump szövetségesei sem értenek egyet legújabb lépésével
Theresa May brit miniszterelnök nem ért egyet azzal, hogy Donald Trump amerikai elnök rendeletben megtiltotta több muzulmán ország állampolgárainak beutazását az Egyesült Államokba.
.
2017. január 28. 13:29:38Makró
Trump bezárkózik és fegyverkezik
Donald Trump pénteken elnöki rendelettel, azonnali hatállyal és meghatározatlan időre felfüggesztette szíriai menekültek befogadását, és 120 napra felfüggesztette egyes muszlim országokból érkező menekültek beutazását az Egyesült Államokba. Az új elnök megerősíti a hadsereget, új hadihajókat épített.
.
2017. január 27. 16:39:38Makró
Trump protekcionizmusa kereskedelmi háborúhoz vezethet
Trump protekcionizmusa kereskedelmi háborúhoz vezethetAz ázsiai-csendes-óceáni térség (APAC) gazdasági kilátásait terhelő kockázattá vált az amerikai kereskedelmi politika protekcionista fordulatának növekvő esélye a Fitch Ratings pénteken Londonban ismertetett helyzetértékelése szerint.
Előző oldal12Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.