Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Hegedűs Éva

2016. január 6. 06:40:59Vállalatok
Demján kiszállt a Gránit Bankból, az állam tőkét emelt
A Gránit Bank további fejlődésének finanszírozására 3,1 milliárd forintos tőkeemelést hajtott végre 2015. december 30-án, amiből a magyar állam 1,7 milliárd forint, a Pannónia Nyugdíjpénztár 1,4 milliárd forint befektetést vállalt - közölte az állam kisebbségi részvényesi jogait gyakorló Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
.
2014. május 23. 15:49:37Makró | Vállalatok
Ismét Kovács Árpádot választották az MKT elnökévé
Újabb három évre Kovács Árpád egyetemi tanárt, a Költségvetési Tanács elnökét választotta elnökévé május 22-én a Magyar Közgazdasági Társaság küldöttközgyűlése. Az idén 120 éves tudományos civil szervezet főtitkári posztját Hegedüs Éva, a Gránitbank alelnök-vezérigazgatója vette át Halm Tamástól, aki 1999 óta töltötte be ezt a tisztséget a társaságnál.
.
2010. május 17. 08:04:59Makró
Hegedűs Éva a Milton Bank élén
Hegedűs Éva a Milton Bank élénA Magyar Tőketársaság Zrt. hamarosan új nevet ad a tulajdonába került Milton Banknak, amelynek vezérigazgatói posztjára Hegedűs Évát kérték fel - írja hétfői számába a Napi Gazdaság.
.
2010. március 5. 09:06:59Makró
Hitelezés: júniustól újabb érdemi változtatás jön
Hitelezés: júniustól újabb érdemi változtatás jönHétfőtől a korábbinál szigorúbb feltétellel lehet devizahitelhez jutni, azonban a szakemberek többsége egyetért abban, hogy a jelentősebb lépés majd csak júniusban jön, amikortól nem csak az önrész mértékét írják elő, hanem az úgynevezett hitelezhetőségi limit figyelembe vételével lehet csak hitelt nyújtani. Az mfor.hu által megkérdezett szakember szerint sok pénzügyi intézmény az elmúlt évtől kezdődően a jogszabályi változás nélkül is szigorított a hitelezési standardokon, és nem a keményebb feltételek, hanem a válság miatt esik vissza a hitelkihelyezés. Mfor.hu-háttér.
.
2009. augusztus 31. 05:31:59Makró
Törlesztőrészletek: miért nem követik az ötödére esett bankközit?
Törlesztőrészletek: miért nem követik az ötödére esett bankközit?Az utóbbi időben a forint erősödése kapcsán sokan feltették a kérdést, a magyar deviza erősödése után mikor fognak mérséklődni a devizaalapú lakáshitelek törlesztőrészletei. A Magyar Bankszövetség szerint ez a folyamat lassan ugyan, de már elindult, az év hátralevő hónapjaiban pedig, ha marad a pozitív hangulat a világ tőkepiacain, akkor folytatódhat is. Mfor.hu-háttér.
.
2009. január 19. 08:34:55Makró
Pórul járt lakáshitelesek: egyelőre nem várható a részletek csökkenése
Pórul járt lakáshitelesek: egyelőre nem várható a részletek csökkenéseA forint gyengülése miatt foghatják a fejüket azok, akik 2008-ban devizában igényeltek lakáshitelt, és szakemberek szerint az idei év első felében nem is lehet a magyar valuta jelentős erősödésére számítani. Különösen azok jártak rosszul, akik japán jenben vették fel a kölcsönt, nekik most akár 70-80 százalékkal is magasabb lehet a törlesztőrészletük, mint az induláskor, de a svájci frankot választóknak is 30-40 százalékos tehernövekedést kell elviselniük. Mfor.hu háttér.
.
2008. július 25. 08:29:11Makró | Vállalatok
Lassan jöhetnek az ötvenéves lakáshitelek
Lassan jöhetnek az ötvenéves lakáshitelekHegedűs Éva volt már helyettes államtitkár a kilencvenes években, majd az OTP-nél és az FHB-nál töltött be vezető tisztségeket, 2006 vége óta pedig a BG Hitel & Lízing elnök-vezérigazgatója. Munkáiban közös, hogy valamilyen módon mindegyik kapcsolódott az ingatlanpiachoz. Szerinte Magyarországon vannak még tartalékok a lakáshitel-piacon.
.
2006. november 20. 13:31:00Vállalatok
Új vezető a BG Hitel és Lízing élén
Hegedűs Éva tölti be a BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és BG Magyarország Lízing Zrt. vezérigazgatói tisztségét november 15-től a Biggeorge’s Holding igazgatóságának döntése alapján. Az új vezető a jövőben kisebbségi tulajdonosként is érdekelt lesz a cégekben.
.
2006. július 5. 16:36:00Vállalatok
Távozik az OTP egyik ügyvezetője
Távozik az OTP Banktól Hegedűs Éva, a pénzintézet egyik ügyvezető igazgatója - közölte a társaság.
.
2005. január 1. 17:45:31Makró
Hegedűs Éva (önéletrajz)
hirdetés
hirdetés
.