Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Lázár János

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. június 12. 10:42:16Makró
Lázár János törvénysértést követett el a sztrájkra készülők szerint
Lázár János törvénysértést követett el a sztrájkra készülők szerintAz MKKSZ levelet ír Orbán Viktornak.
.
2017. június 1. 17:33:02Makró
Csak egy gondolat volt a panelházas ötlet, de kísérleti projekt még lehet
Csak egy gondolat volt a panelházas ötlet, de kísérleti projekt még lehetA gyermekvállalást ösztönző programra, a paksi atomerőmű-beruházással összefüggő közinfrastruktúra-fejlesztésre és turisztikai célokra is csoportosítanak át forrásokat a jövő évi költségvetési törvényjavaslatban, amelyről a hónap közepén szavaz az Országgyűlés - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
.
2017. május 11. 18:36:43Makró
Novemberben 33 ezer forintos kiegészítő pótlékot kapnak a védőnők
Novemberben 33 ezer forintos kiegészítő pótlékot kapnak a védőnőkNovembertől 33 ezer forintos kiegészítő pótlékot kapnak a védőnők - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2017. április 25. 21:31:59Makró
Az NFM is meghazudtolta Lázár Jánost
Szabályos volt a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-train járművek beszerzése, a MÁV-Start a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, a Miniszterelnökség jóváhagyásával járt el - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
.
2017. április 25. 06:40:59Vállalatok
Lázár: ellehetetlenült a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-train
Lázár: ellehetetlenült a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-trainA Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train, a térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus azt kéri a kormánytól, az aránytalanul megnövekedett költségek miatt ne vállaljon kötelezettséget a beruházás megvalósítására.
.
2017. március 30. 15:49:59Makró
Lázár szerint nincs gond a vizes-vb-re elszórt százmilliárddal
Lázár szerint nincs gond a vizes-vb-re elszórt százmilliárddalSzámos gazdasági témát érintett a szokásos csütörtöki Kormányinfón Lázár János.
.
2017. március 30. 15:22:39Vállalatok
Lázár szerint hisztériakeltés zajlik a CEU körül
Lázár szerint hisztériakeltés zajlik a CEU körülA Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón beszélt a felsőoktatási törvény tervezett módosításáról, amit „az elmúlt 48 órában jelentős hisztéria követett”, a kormány viszont nagyon nyugodtan tárgyalta az ügyet, mert csak az egyetemek átláthatóságáról van szó.
.
2017. március 27. 15:41:09Vállalatok
Kapaszkodjanak meg: "kivételezni" fog a kormány a Heinekennel
Már megküldték Brüsszelnek a lex Heinekent notifikációs eljárásra, így nem vonják azt vissza - mondta az atv.hu kérdésére Lázár János miniszter, miután ma kiderült, hogy a Heineken ma megegyezett a Csíki Sör Manufaktúrával. A törvényjavaslat még milliárdos büntetéssel és börtönnel fenyegette a holland sörgyártót, most viszont 180 fokos fordulat állt be a kormány hozzáállásában.
.
2017. március 24. 13:01:59Vállalatok
Lázár azt szeretné, ha a Heineken megegyezne a Csíki Sörrel
Lázár azt szeretné, ha a Heineken megegyezne a Csíki SörrelA magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát a védjegyhasználat vitájában - jelentette ki Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter Csíkszentsimonban, az Igazi Csíki Sör gyártelepének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatóján pénteken.
.
2017. március 23. 17:22:55Vállalatok
A sörháború folytatódik: Lázár nem tágít, de beszálltak a sörgyártók is
A magyar kormány és a magyar parlamenti képviselők kötelessége, hogy megvédjenek minden magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja - jelentette ki Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az Igazi Csíki Sör ügyében. Eközben a a Magyar Sörgyártók Szövetsége levélben fordult a NAV Jövedéki Főosztályához, arra kérve a hatóságot, hogy vizsgálja meg miként lehetséges, hogy a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által publikált 3 százalékos piaci részesedés után csak e mennyiség töredékének megfelelő jövedéki adót fizettek be tavaly? A MSSZ felhívást intézett a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületéhez is.
.
2017. március 22. 05:28:59Makró
Egyre nő a szakadék a bérek és a nyugdíjak között
Egyre nő a szakadék a bérek és a nyugdíjak közöttA kompenzáció március végén kerülhet napirendre.
.
2017. március 13. 12:22:59Makró
Lázár gyorsabb tempót diktálna Vargánál
Lázár gyorsabb tempót diktálna VargánálEltér a két miniszter véleménye a hat évre szóló bérprogram újratárgyalásának időzítéséről.
.
2017. március 13. 10:21:59Makró | Vállalatok
Házhozszállítási adót is kivetne a kormány az áruházláncokra
Mindezt a környezetvédelem érdekében tennék meg, szól az indoklás.
.
2017. március 10. 20:48:28Vállalatok
Lehet 30 százaléknál több? Nem!
A vizes-vb költségnövekedése bőven túllépi a kormány által engedélyezett mértéket.
.
2017. március 10. 05:22:59Vállalatok
Kész a stratégia a Heineken ellen
Kész a stratégia a Heineken ellenOrbán Viktorral konzultált a magyar lépésekről Lázár János.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.