Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Rétfalvi György

2010. július 21. 05:19:59Makró
Gyurcsányék nem tűrték az ellenkezést Sukoró ügyében
A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési (ITDH) Zrt.-vel is összerúgta a port Sukoró-ügyben a Gyurcsány-kabinet, mert az állami cég nem tartotta kívánatosnak a kaszinókomplexum felépítésének közpénzből történő támogatását - mondta Rétfalvi György, az ITDH leváltott vezérigazgatója a Magyar Nemzet szerdai számában.
.
2010. január 12. 10:21:43Vállalatok
Új vezető az ITD Hungary élén
Új vezető az ITD Hungary élénRétfalvi György vezérigazgató visszahívását követően, Varga István gazdasági miniszter Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatói teendőinek ellátására, aki a megbízást elvállalta.
.
2010. január 11. 21:51:53Vállalatok
Munkaügyi pert fontolgat ITDH kirúgott vezére
Jogilag teljesen megalapozatlannak tartja Rétfalvi György, az ITD Hungary azonnali hatállyal hétfőn menesztett vezérigazgatója Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter döntését, ezért a jogi úton fog a törvénynek érvényt szerezni.
.
2010. január 11. 13:21:59Vállalatok
Visszahívták tisztségéből az ITDH vezérigazgatóját
Varga István gazdasági miniszter azonnali hatállyal visszahívta tisztségéből Rétfalvi Györgyöt, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatóját a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) által 2009 őszén lefolytatott vizsgálat alapján - közölte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) hétfőn.
.
2010. január 7. 13:01:09Makró
Az ITD-n keresztül 894 millió eurónyi befektetés érkezett tavaly
Tavaly összesen 894 millió eurónyi befektetés érkezett Magyarországra az ITD Hungary-n keresztül, 27 pozitív befektetői döntés révén, 5.461 új munkahelyet teremtve száma - mondta Rétfalvi György, a befektetésösztönzési és kereskedelemfejlesztési ügynökség vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
.
2006. július 31. 09:01:00Vállalatok
Nem menekülnek Szlovákiába a cégek
Nem menekülnek Szlovákiába a cégekBár a Gyurcsány-csomag keretében bejelentett adóemelések hatására jelentősen megnőtt az érdeklődés az elmúlt években fokozottan vállalkozóbarát Szlovákia iránt, szakértők szerint tömeges elvándorlástól nem kell tartani. Mfor.hu körkép.
.
2006. június 22. 09:11:00Vállalatok
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomag
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomagAz amerikai elnök budapesti látogatása felhívhatja a befektetők figyelmét Magyarországra. Mivel azonban a "nagy halak" már választottak régiónkban terjeszkedési célpontot, a jövőben a kisebb cégek jöhetnek szóba a partnerkeresésben. Bár a már jelen lévő amerikai cégek egy részének púp a hátán a nemrég bejelentett Gyurcsány-csomag, mások elismerik a böjt szükségszerűségét, tudta meg az mfor.hu.
.
2006. január 1. 23:59:00
Rétfalvi György
hirdetés
hirdetés
.